Ambalaj Sanayicileri Derneği ile Etiketli İçerikler

2 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Ambalaj Tasarımında Yıldız Olmak İçin Başvurular Başladı

Ambalaj Tasarımında "Yıldız" Olmak İçin Başvurular Başladı

Ambalaj üreticilerinin, tedarikçilerinin, ambalaj tasarımcılarının ve ürünlerini piyasaya süren marka sahiplerinin katılabildiği ‘Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’na başvurular başladı. İşte detaylar.. 
Türkiye AsiaStar 2017’den 10 Ödülle Döndü

Türkiye AsiaStar 2017’den 10 Ödülle Döndü

Asya Ambalaj Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen ve Asya’nın Ambalaj Oscar’ı olarak anılan AsiaStar Yarışması’nın kazananları geçtiğimiz Aralık ayında Sri Lanka’da yapılan jüri toplantısının ardından açıklandı. Detaylar haberimizde.. 
WorldStar 2018 Yarışması’na Başvurular Başladı

WorldStar 2018 Yarışması’na Başvurular Başladı

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen WorldStar 2018 Yarışması’nın başvuru süreci başladı. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda ödül alan şirketlerin başvurabildiği yarışmanın sonuçları Kasım ayı içinde açıklanacak. Detaylar 
13. Öğrenci Tasarım Yarışması'nın Finalistleri Belli Oldu!

13. Öğrenci Tasarım Yarışması'nın Finalistleri Belli Oldu!

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliğiyle bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nın finalistleri belli oldu. Detaylar haberimizde.. 
Akıllı Etiket Uygulaması İle Tüketiciler Artık Daha Güvende Olacak!

"Akıllı Etiket Uygulaması" İle Tüketiciler Artık Daha Güvende Olacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın "Akıllı Etiket Uygulaması" 31 Aralık 2015’ten itibaren yürürlüğe giriyor. Sahteciliğin ve taklit üretimin önüne geçmek, tüketicilerin güvenli gıdaya erişimini sağlamak için oluşturulan ürün doğrulama ve takip sistemi 5 ay sonra uygulamaya giriyor. Detaylar