Batı ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
İnternetsiz Ev Kalmasın Seferberliği Kars'tan Başladı!

"İnternetsiz Ev Kalmasın" Seferberliği Kars'tan Başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ta gerçekleştirdiği Akıllı Şehir tanıtımında internet hizmetinin her gelir grubu tarafından erişilebilir olmasını sağlamak amacıyla “internetsiz ev kalmasın” seferberliğini başlattıklarını açıkladı. Detaylar haberimizde.. 
İslam Dünyası Kendi Sorunlarına Global Çözümler Sunabilmeli!

İslam Dünyası Kendi Sorunlarına Global Çözümler Sunabilmeli!

MÜSİAD Eğitim ve Kültür Komisyonu, kültürel etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen “Oku, Dinle, Yaşa!” etkinliği kapsamında Cumhurbaşkanı Sözcüsü Doç. Dr. İbrahim Kalın’ı ağırladı. Kalın etkilik kapsamında İslam ve Batı dünyasının ilişkisini ele aldı.Detaylar haberimizde.. 
Batıda İcat Et Doğuda Üret Trendine Türkiye Ne Diyor?

"Batıda İcat Et Doğuda Üret" Trendine Türkiye Ne Diyor?

Özellikle son yirmi yıldır “batıda icat et, doğuda üret” anlayışı dünyaya hakim. Doğal olarak "icat edenin toplamdan aldığı payın üretene göre en az on misli fazla olduğu" sonucu karşımızda. Peki bu duruma Türkiye ne diyor? 
İslami Finans Sektöründe Büyüme Fırsatları Raporu Yayınlandı

İslami Finans Sektöründe Büyüme Fırsatları Raporu Yayınlandı

İngiltere İslami Sekreterliği’nin Finans verilerine göre İslami bankacılık ve finans sektörü, uluslararası ekonominin durgunlaştığı ve Batı ülkelerindeki geleneksel bankacılığın baskı altında olduğu bir dönemde direnç gösterdi. Detaylar haberimizde..