Bir Konu Bir Konuk ile Etiketli İçerikler

1 Yazarımız bu etiket ile 16 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Girişim Hareketi, 2020 Vizyonunu Girişim Forumu’nda Paylaştı

Girişim Hareketi, 2020 Vizyonunu Girişim Forumu’nda Paylaştı

İstanbul Girişim Forumu, “izleyici değil katılımcı” teması ile İTÜ Arı Teknokent’te yüksek katılım ve enerji ile gerçekleşti. Forum’da Girişim Hareketi’nin 2020 vizyonu İstanbul Merkezli 20 ülkede, 200 şube ve 20.000 üye ile çalışmalarını yürüten bir oluşum olarak paylaşıldı. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk'un Ocak 2018 Konuğu: Uğur Batı!

Bir Konu Bir Konuk'un Ocak 2018 Konuğu: Uğur Batı!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2018 yılında gerçekleştireceği etkinlikler dizisinin ilk konuğu Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Uğur Batı olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Kasım Konuğu: Kaan Gülten!

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Kasım Konuğu: Kaan Gülten!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2017 Kasım ayı konuğu Webtures CEO’su Kaan Gülten olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Eylül Konuğu: Mehmet Buldurgan!

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Eylül Konuğu: Mehmet Buldurgan!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2017 Eylül ayı konuğu Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin 17 Ağustos Konusu: ''Değişim Yönetimi''

Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin 17 Ağustos Konusu: ''Değişim Yönetimi''

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ağustos ayı ikinci konuğu Philips Sağlık Sistemleri Ortadoğu & Türkiye, Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Özlem Düzen Fidancı olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk'un Ağustos Konusu: Startuplar İçin Yetenek Yönetimi

Bir Konu Bir Konuk'un Ağustos Konusu: Startuplar İçin Yetenek Yönetimi

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ağustos ayı konuğu Korn Ferry Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Kaynar olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk'ta 25 Nisan'da Sanayi 4.0 Konuşulacak!

Bir Konu Bir Konuk'ta 25 Nisan'da Sanayi 4.0 Konuşulacak!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Nisan ayı konuğu Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Mart Konuğu: Murat Yeşildere

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Mart Konuğu: Murat Yeşildere

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Mart ayı konuğu Egon Zehnder International Yönetici Ortağı Yetenek Avcısı Murat Yeşildere olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Aralık Konuğu: Murat Özyeğin

Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Aralık Konuğu: Murat Özyeğin

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Aralık ayı konuğu Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Kasım Konuğu: Faruk Eczacıbaşı

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Kasım Konuğu: Faruk Eczacıbaşı

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Kasım ayı konuğu Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı Faruk Eczacıbaşı olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Ekim Konuğu: Serkan Yazıcıoğlu

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Ekim Konuğu: Serkan Yazıcıoğlu

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ekim ayı konuğu Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Temmuz Konuğu: Emin Hitay

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Temmuz Konuğu: Emin Hitay

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Temmuz ayı konuğu Hitay Yatırım Holding Kurucusu ve Başkanı Emin Hitay olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Haziran Konuğu: Fatih İşbecer

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Haziran Konuğu: Fatih İşbecer

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Haziran ayı konuğu Monitise MEA CEO'su Fatih İşbecer olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Mayıs Konuğu: Nevgül Bilsen Safkan

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Mayıs Konuğu: Nevgül Bilsen Safkan

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Mayıs ayı konuğu Kliksa.com Genel Müdürü Nevgül Bilsen Safkan olacak. Detaylar haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Nisan Konuğu: Serdar Uçar

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Nisan Konuğu: Serdar Uçar

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Nisan ayı konuğu HP MEMA Bölgesi Satış ve Dağıtım Kanallarından Sorumlu Bölge Direktörü Serdar Urçar olacak. Detaylar Haberimizde.. 
Bir Konu Bir Konuk Etkinliklerinin Şubat Konuğu Mete Güney!

"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Şubat Konuğu Mete Güney!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Şubat ayı konuğu Mastercard Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney olacak. Mete Güney ile gerçekleştirilecek söyleşide "Ödeme Sistemlerinin Geleceği " konusu üzerinde durulacak.Detaylar Haberimizde..