Bsh ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri Açıklandı!

Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri Açıklandı!

Turkishtime tarafından hazırlanan “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge harcaması yapan şirketleri” araştırmasına göre, 2017 yılında en fazla Ar-Ge harcaması yapan şirket, 1.674.543 lira ile Aselsan oldu. Detaylar haberimizde.. 
Dünyanın En Önemli Fütüristleri 1 Mart Gelecek Günü'nde Buluşuyor!

Dünyanın En Önemli Fütüristleri 1 Mart Gelecek Günü'nde Buluşuyor!

Dünyanın en önemli fütüristleri 1 Mart Gelecek Günü’nde Yeditepe Üniversitesi’nde buluşuyor. Fütüristler Derneği (TFD) tarafından Yeditepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Gelecek Günü etkinliğinin bu yılki teması “Future of Youth – Gençliğin Geleceği” olacak. Detaylar haberimizde.. 
İTÜ Proje Yarışması Bir ProjEM Var Diyorsan Başvuruları Devam Ediyor!

İTÜ Proje Yarışması "Bir ProjEM Var Diyorsan" Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından 21 yıldır düzenlenen İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu, 72 farklı üniversite ve 34 farklı bölümden 900’ün üzerinde öğrenciyi ekonomiye yön veren şirketlerin yöneticileriyle bir araya getiriyor. 
Küçük Ev Aletlerine Büyük Yatırım

Küçük Ev Aletlerine Büyük Yatırım

Türkiye’de 4 fabrikası bulunan Alman BSH Grubu, Çerkezköy’de küçük ev aletleri üreteceği yeni bir fabrika kuracak. 2011 yılında 140 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıklayan BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Başkanı Klein, “Türkiye’ye güvenimiz sonsuz.” dedi. İşte detaylar..