Girişim Savaşçısı ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Yeni Dünyada Yapılabilecek En İyi Şey: Dikeyde Uzmanlaşmak!

Yeni Dünyada Yapılabilecek En İyi Şey: Dikeyde Uzmanlaşmak!

Berke Sarpaş, teknoloji devlerinin hüküm sürdüğü yeni dünya düzeninde yapılabilecek en aklı salim hareketin kendi dikeyimizde uzmanlaşmak ve derinleşmek olduğunu ifade ediyor. KVKK, işleri zorlaştırsa da özgürlük için şart. 
Türkiye'nin En Etkileyici Mentorları Girişim Savaşçısı İçin Bir Arada!

Türkiye'nin En Etkileyici Mentorları Girişim Savaşçısı İçin Bir Arada!

Girişim Savaşçısı programı bilindik girişimcilik eğitimlerine pek benzemiyor. Çünkü bu programa Türkiye’nin, dijital sektördeki öncüleri mentor olarak destek sağlıyor. Detaylar haberimizde.. 
Farklı Bir Girişimcilik Programı: Girişim Savaşçısı

Farklı Bir Girişimcilik Programı: "Girişim Savaşçısı"

Sarpaş Grubu tarafından 2013 yılında hayata geçirilen Girişim Savaşçısı Programı kişilere girişimcilik alanında özel ve farklı bir ihtisas eğitimi (girişimcilik programı) sunuyor ve sonrasında da onları asla yalnız bırakmıyor. Detaylar haberimizde.. 
Sektörden Girişim Savaşçısı'na Tam Destek!

Sektörden Girişim Savaşçısı'na Tam Destek!

Mentor listesinde çok seçkin isimlerin bulunduğu Girişim Savaşçısı Program’ı büyük teknoloji ve girişimcilik kuruluşlarının da desteğini almış durumda. Bu yönüyle program bir girişimcinin ihtiyacı olacak tüm bileşenleri tek bir çatı altında 360 derece destekle girişimci adaylarına sunmayı amaçlıyor. 
Girişimciler, Girişim Savaşçısı Eğitiminden Haberdar mısınız?

Girişimciler, "Girişim Savaşçısı" Eğitiminden Haberdar mısınız?

Uygulamalı girişimcilik eğitimin sınırları ilk defa sıradışı bir girişimle aşılıyor. Google Türkiye İş Geliştirme Danışmanı ve Sarpaş Grubu kurucusu Berke Sarpaş‘ın önderliğinde Türkiye’de geçtiğimiz haftalarda ön elemeleri başladı. Detaylar haberimizde..