Mermer Sektörü ile Etiketli İçerikler

2 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
İMİB: Türk Taşını ve Mermerini Tüm Dünyaya Tanıtmalıyız!

İMİB: Türk Taşını ve Mermerini Tüm Dünyaya Tanıtmalıyız!

İMİB Başkan Adayı Mustafa Selçuk Çevik, birlik üyelerine seslenerek, "Türk taşı dünyanın her yerinde, dünyaca ünlü isimlerin evine giriyor. Markalaşmamız, Türk taşını dünyaya tanıtmamız lazım. Mermer lobisi kurmamız gerekiyor. Bu projelere odaklanacağız" diye konuştu. Detaylar haberimizde.. 
Kadın Mermerci mi Olur? Sorusuna En Güzel Yanıtı Verdi!

"Kadın Mermerci mi Olur?" Sorusuna En Güzel Yanıtı Verdi!

Kocaeli'de, katıldığı girişimcilik kursunun ardından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle kendi işletmesini açan genç kadın, Türkiye'nin 7 bölgesine doğal taş satıyor. Detaylar haberimizde.. 
Türk Mermer Sektörü Üretiyor Ama Pazarlayamıyor!

Türk Mermer Sektörü Üretiyor Ama Pazarlayamıyor!

TMMV Başkanı Ersoy Erol, Marmomacc Fuar katılımcısı Türk firmalarının dünyanın dört bir tarafından gelen ithalatçılarla çok verimli iş görüşmeleri yaptıklarını ama bunun yeterli olmadığını söyledi. Sektörde pazarlama sıkıntısı yaşandığını dile getirdi. Detaylar haberimizde.. 
Elif Ogan: İşkadını Olsamda Asıl Görevim Annelik

Elif Ogan: "İşkadını Olsamda Asıl Görevim Annelik"

Mermer sektörünün nadir kadın yöneticilerinden, hatta belki de nadir kadın çalışanlarından Mertaş Mermer Yönetici Ortağı Elif Ogan, iş ve aile yaşamını MedyaMola.com’a anlattı.Detaylar haberimizde..