Metal ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Yapay Zeka Destekli Endüstriyel Robot Sayısı Artıyor

"Yapay Zeka" Destekli Endüstriyel Robot Sayısı Artıyor

Teknolojik gelişme ve üretim yapısındaki dönüşümle kullanılan endüstriyel robotların sayısı hızla artarken, yapay zekayla bu artışın ekonomik sonuçları ve alınması gereken tedbirler tartışılmaya devam ediyor. İşte detaylar.. 
TÜMSİAD Ticareti Canlandırmak İçin Antalya'da Biraraya Geldi

TÜMSİAD Ticareti Canlandırmak İçin Antalya'da Biraraya Geldi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD, 2016 değerlendirmesinin yapıldığı ve 2017 stratejik planının görüşüldüğü Genel İstişare Kurulu'nda otomotiv, inşaat, gıda, tekstil ve daha birçok sektörden TÜMSİAD üyesini ülke ticaretini geliştirmek üzere biraraya getirdi. Detaylar Haberimizde 
Girişimciler, Çöpten Enerji Üretimi Hızla Yaygınlaşıyor!

Girişimciler, Çöpten Enerji Üretimi Hızla Yaygınlaşıyor!

Günlük ortalama 50 bin ton çöp çıkan Türkiye’de, ‘çöpten enerji’ üretimi hızla yaygınlaşmaya başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) alınan çöpten enerji üretim lisans sayısı 40'a ulaştı. Detaylar haberimizde.. 
İslam Dünyasının En Büyük İkinci Ekonomisi Türkiye!

İslam Dünyasının En Büyük İkinci Ekonomisi Türkiye!

2013'te 820 milyar dolarlık milli gelire ulaşan Türkiye, 870 milyar dolar GSMH'lik Endonezya'nın ardından İslam dünyasının en büyük 2. Ekonomisi koltuğuna oturdu. Detaylar haberimizde.. 
TÜBİTAK Desteğiyle Polimetal Su Bazlı Boya Üretildi

TÜBİTAK Desteğiyle "Polimetal Su Bazlı" Boya Üretildi

Polisan Boya, metal ve pas üzerine uygulanabilen 'Polimetal Su Bazlı' boyayı geliştirdi. Dünyada bir ilk olan bu proje, TÜBİTAK TEYDEB tarafından yaklaşık bir milyon TL ile desteklendi. Detaylar haberimizde..