Ozan Sönmez ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 4 İçerik yayınladı, bu içerikler 1 yorum aldı.
İstanbul'un Geleceği Bölgenin Girişimcilik Merkezi Olmakta!

İstanbul'un Geleceği Bölgenin "Girişimcilik Merkezi" Olmakta!

Dünyada çapında büyük ilgi gören Startup İstanbul, rekor başvuru alan dördüncü yılında, dünyanın en önemli internet vizyonerlerini ve farklı ülkelerden girişimcileri İstanbul’da buluşturmaya hazırlanıyor. Detaylar Haberimizde.. 
Türkiye Ekonomisi Melek Yatırımcılarla Daha da Büyüyecek

Türkiye Ekonomisi "Melek" Yatırımcılarla Daha da Büyüyecek

Melek yatırımcılığın Türkiye’de gelişimine önemli katkı sağlayan BIC Angel Investments bu alana yatırım yapmak ve daha detaylı bilgi edinmek isteyen yatırımcılara yönelik olarak Swissotel’de bilgilendirme toplantısı düzenledi.Detaylar haberimizde.. 
STK'lar İçin Sosyal Girişimcilik Fırsatları 30 Eylül'de TÜSEV'de!

STK'lar İçin Sosyal Girişimcilik Fırsatları 30 Eylül'de TÜSEV'de!

TÜSEV, STK’ların finansal sürdürülebilirliği için alternatif bir model olarak sunulan sosyal girişim modelinin sunduğu fırsatları tanıtmak amacıyla Sosyal Girişimcilik: STK’lar için Fırsatlar konulu bir toplantı düzenliyor. Detaylar haberimizde.. 
Girişimcilikte Geleceğin Adımları Neler Olacak? [Video Haber]

Girişimcilikte Geleceğin Adımları Neler Olacak? [Video Haber]

11-13 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi '12'de sadece bilişim teknolojilerinin geleceği değil, girişimciliğin de geleceği ele alındı. Bilişim Zirvesi '12'de düzenlenen Girişimcilikte Sonraki Adım Forumu'nda; Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Intel Türkiye, ...