Rönesans Holding ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışmasının Kazananları Açıklandı

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışmasının Kazananları Açıklandı

Rönesans Holding’in bu yıl beşinci kez düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması sonuçlandı. Türkiye genelindeki 35 üniversiteden öğrencilerin katıldığı yarışmada toplam 10 dalda 15 öğrencinin projesi ödüle layık görüldü. Detaylar haberimizde.. 
4. Kolejli İş Dünyası Zirvesi 21 Ekim'de Ankara'da!

4. Kolejli İş Dünyası Zirvesi 21 Ekim'de Ankara'da!

İş dünyasına yön veren kuruluşları buluşturan “Kolejli İş Dünyası Zirvesi” 21 Ekim tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün gerçekleştireceği açılış ile TED yerleşkesinde başlıyor. Detaylar haberimizde.. 
Forbes Türkiye 2017 En Zengin 100 Türk Listesi

Forbes Türkiye 2017 "En Zengin 100 Türk" Listesi

FORBES Türkiye, bu yıl 12’nci kez hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. FORBES 100’de 31 dolar milyarderi ve dokuz yeni isim var. 118 kişinin 46’sı servetini artırdı. Toplam servet 8,2 milyar dolar artışla 102,9 milyar dolar oldu. Detaylar haberimizde.. 
Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması Projelerinizi Bekliyor

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması Projelerinizi Bekliyor

Rönesans Holding’in gelenekselleştirdiği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması” için başvurular başladı. Yarışmaya 3 Mart 2017 tarihine kadar online olarak başvurup proje göndermek mümkün olacak. Detaylar haberimizde.. 
Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışmasına Öğrencilerden Yoğun İlgi!

"Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" Yarışmasına Öğrencilerden Yoğun İlgi!

Rönesans Holding’in yaratıcı ve özgün fikirlere sahip üniversiteli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje yarışmasına rekor başvuru yapıldı. Detaylar haberimizde..