Yalın Girişim ile Etiketli İçerikler

2 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Keiretsu Forum İstanbul, 9. Girişimci Buluşması 26 Şubat'ta!

Keiretsu Forum İstanbul, 9. Girişimci Buluşması 26 Şubat'ta!

Keiretsu Forum İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Girişimci Seminerlerine 26 Şubat'ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Etki Yaratan Sunum Teknikleri semineri ile devam ediyor. Detaylar haberimizde.. 
Mobil İstanbul Mobil Uygulamalar ve Yalın Girişim Etkinliği 23 Ekim'de!

Mobil İstanbul "Mobil Uygulamalar ve Yalın Girişim" Etkinliği 23 Ekim'de!

Ağustos ve Eylül aylarında kafe buluşmaları gerçekleştirerek mobil teknolojilere ilgi duyan farklı disiplinlerden insanların iş saati dışında keyifli bir ortamda tanışıp, sohbet etmelerini sağlayan Mobil İstanbul, Ekim ayı ile birlikte yeni bir etkinliğe başlıyor. Detaylar haberimizde.. 
Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı'na  Başvurmanız İçin 5 Neden

Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı'na Başvurmanız İçin 5 Neden

Girişim Fabrikası Hızlandırma Programı için başvurular devam ediyor. Peki, girişimciler neden Girişim Fabrikası programına başvurmalı? Girişimciler bu programa başvurarak ne gibi olanaklardan faydalanabilir? Detaylar haberimizde.. 
Keiretsu Forum İstanbul'dan Girişimcilere Yalın Girişim Semineri!

Keiretsu Forum İstanbul'dan Girişimcilere Yalın Girişim Semineri!

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamış, 14 Mayıs 2013'deki İş Planı Eğitimi semineriyle girişimcilerle ve girişimci a ... 
Girişimler İçin Kullanıcı Deneyimi ve Kullanılabilirlik (Lean UX)

Girişimler İçin Kullanıcı Deneyimi ve Kullanılabilirlik (Lean UX)

Girişimcilik projelerinde vakit az, yapılacak iş çok iken; neden sürekli para ve zaman boşa harcanır? Süreci verimli kullanmak, bulguları toplayıp değerlendirmek ve daha iyi iş çıkarabilmek, girişimci için tam bir ‘challenge’ olmuşken; nereden başlamak gerekir? Başlangıçta finans kaynağı azken -hatt ...