Merhaba Girişim Dünyası!

Monoton iş hayatı size göre değilse, yeni fikir ve projeler daima ilginizi çekiyorsa, bir teşebbüs/proje sahibiyseniz ya da sahibi olmak için canla başla mücadele veriyorsanız siz "Girşimci" siniz!..

Merhaba Girişim Dünyası!

Monoton iş hayatı size göre değilse, yeni fikir ve projeler daima ilginizi çekiyorsa, bir teşebbüs/proje sahibiyseniz ya da bunun için canla başla mücadele veriyorsanız siz "Girşimci" siniz!..

Girişimci iseniz; içinde bulunduğunuz dünyadaki gelişmelerden uzak kalmamalısınız. Sektörünüz başta olmak üzere girişimcilik adına bütün yenilikleri ve gelişmeleri takip etmeli, girişimcilik eğitimlerinden ve organizasyonlarından haberdar olmalısınız. Böylelikle yeni fikirler duyabilir, girişim fikirlerinizi geliştirebilir ve girişim/yatırım trendlerini takip edebilir, gerekli etkinlikleri kaçırmayarak çevrenizi genişletebilirsiniz.

Yatırımcı iseniz; yine sektörünüz başta olmak üzere hemen her girişimcilik projesinden, eğitiminden ve gelişmelerinden haberdar olmalısınız ki; yatırımlarınıza doğru yön verip kaynaklarınızı en verimli şekilde değerlendirebilesiniz. Yatırımcılar olarak girişim dünyasını girişimcilerden her yönüyle daha fazla takip etmek zorunda olduğunuz gerçeğine hazır olun.

Girişim dünyasında hangi safta yer alırsanız alın saydığımız bu gerekliliği sağlamak üzere yola çıktık. Girişim dünyamızdaki haber kaynağı eksikliğini gidermek için, siz değerli girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın, tüm girişim dünyamızın hizmetindeyiz.

Artık Girişim Dünyası ile ilgili her türlü haberi alabileceğiniz bir haber kaynağınız var.

Takibe alın, takipte kalın..

Sevgi ve Saygılarımızla
GirisimHaber.Com Ekibi

Bu içeriği 9.628 kişi okudu.
Kategori: Hakkımızda, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

idris cin
idris cin
Hayırlı uğurlu olsun, tanıtım ve birbirinden değerli haberler çok yakında..

;)
erdem öztürk
erdem öztürk
Allah utandırmasın. Girişim dünyasına hatta İnternet alemine hayırlı uğurlu olsun.
hasan özdemir
hasan özdemir
Çıkmış olduğumuz bu yol; bize ve Girişim meraklıları için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Önder EREN
Önder EREN
Girişimcilikle, girişimcilerle ilgili kaynakların artması mutluluk verici. GirişimHaber'e uzun ömürler diliyor arkasındaki tüm ekibi teker teker tebrik ediyorum.
zuvaY mileS
zuvaY mileS
Hayırlı olsun Smile
idris cin
idris cin
@Önder Eren, @zuvaY mileS : güzel dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla.
Hasan Turgut Özdemir
Hasan Turgut Özdemir
Önder EREN ve zuvaY mileS iyi niyetttleriniz için teşekür ederiz.
Erdem Öztürk
Erdem Öztürk
@Önder bey İyi dilekleriniz için teşekkürler.
@zuvaY mileS teşekkürler sağolun.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor