Alphan Manas - Türkiye'de Neden Girişimci Yetişmiyor ?

Antalya Girişimci İşadamları Derneği Genç Komisyonu tarafından düzenlenen Tecrübe Konuşuyor Programının konuğu bu kez Alphan Manas oldu. TÜSİAD Fütürist Düşünce Gurubu Başkanı olan "Türkiye'de neden irişimci yetişmiyor" sorusunun cevabını da verdi.

Antalya Girişimci İşadamları Derneği Genç Komisyonu tarafından düzenlenen Tecrübe Konuşuyor Programının konuğu bu kez Alphan Manas oldu. TÜSİAD Fütürist Düşünce Gurubu Başkanı olan Manas, girişimcilik konusunda katılımcılara bilgiler verdi. Kahkahanın eksik olmadığı programda Manas, "Türkiye'de neden irişimci yetişmiyor" sorusunun cevabını da verdi.

Antalya Girişimci İşadamları Genç Komisyonu tarafından Tecrübe Konuşuyor programı gerçekleştirildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan AGİD Başkanı Ahmet Yahya Taşçı, bilginin çok hızlı değiştiğini ve geliştiğini belirtti. AGİD Genç Girişimci Kurulu Üyesi Ulaş Utku ise AGİD Genç olarak neler yapmak istediklerini anlattı. Gecenin konuşmacı konuğu olan TÜSİAD Fütürist Düşünce Gurubu Başkanı ve TOBB Genç Girişimciler kurulu Üyesi Alphan Manas Girişimcilik ve inovasyon konulu bir seminer verdi. Manas, girişimciliğin sonradan olunamayacağını anlattı. Manas, Türkiye'nin en temel sorununun hırsların yeteneklerin önüne geçmesi olduğunu söyledi. Alphan Manas, Türkiye'de neden girişimci yetişmiyor sorusunun cevabını da verdi.

Kanal VIP kaynaklı video haberimizi ilgi ve bilginize sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 6.859 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Yeni Girişim

Yorumlar

mehmet korkmaz
mehmet korkmaz
Alphan bey çok doğru bir konuya değindi türkiyede girişimci ve bir şeyler üretecek insanların önleri hep kapalı yeni bir şeyler üretmek itediğiniz zaman büyüklerin genellemesi icat çıkarma başımıza (annemin en sükseli kelimesi)bende alphan bey gibi 30 dakika yerimde kımıldadan oturamam

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor