Yılın Girişimcisi Ödülü Abdulhayoğlu'na

İnternet güvenlik şirketi New Jersey merkezli Comodo'nun CEO'su Melih Abdulhayoğlu, bu yıl yedincisi düzenlenen Info Security Products Guide'in "2011 yılı Global Excellence Awards" yarışmasında...

İnternet güvenlik şirketi New Jersey merkezli Comodo'nun CEO'su Melih Abdulhayoğlu, bu yıl yedincisi düzenlenen Info Security Products Guide'in "2011 yılı Global Excellence Awards" yarışmasında "Yılın Girişimcisi" ödülüne layık görüldü. Dijital kaynakların güvenliği konusunda dünyanın önde gelen kurumlarından biri olan Info Security Products Guide tarafından düzenlenen yarışmada, gala gecesi geçtiğimiz günlerde San Francisco'da gerçekleştirildi.

Internet güvenlik endüstrisi tarafından sektöre olan katkıları nedeniyle ödüllendirilen Abdulhayoğlu, sektörün önde gelen 50 ismi tarafından seçildi. "Internet güvenlik endüstrisinde Comodo'nun müşterileri için güvenilir bir online ortam yaratılmasında, liderlik ve vizyonunun etksinin farkına varılmasından büyük mutluluk duydum," diyen Abdulhayoğlu, 1998 yılında kurduğu şirketini her geçen yıl büyüterek sektörde saygın bir konuma ulaştırdı.

2008 yılında New Jersey'de Ernst & Young tarafından informasyon teknolojisi alanında yılın girişimci ödülüne layık görülen Abdulhayoğlu, Internet güvenliği üzerine zaman zaman Fox TV ve USA Today'de görüş ve demeçler veriyor.

Melih Abdulhayoğlu, Türk-Amerikan toplumunda başarılı isimleri ödüllendirmek için organize edilen Golden Turk Awards yarışmasında da En Başarılı Girişimci ve En Başarılı Şirket kategorisinde finalist olmuştu.

Girişim Haber olarak Melih Abdulhayoğlu'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 8.364 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, Uluslararası

Yorumlar

Güncel blog
Güncel blog
Başarılar..

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor