FikirSizler Gençleri "Fikir Toplama Kampı"na Davet Ediyor

2009 yılında kurulan ve farklı üniversite gençlerinden oluşan FikirSizler, ana projeleri olan FTK’nın (Fikir Toplama Kampı) 3.sünü 17-18-19-20 Mart 2011 tarihlerinde Giresun Üniversitesi, Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Fedarasyonu, Başarılı Gençler Platformu ve Papillon Medya çözüm ortaklığı ile Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirecek. İşte detaylar..

2009 yılında kurulan ve farklı üniversite gençlerinden oluşan FikirSizler, ana projeleri olan FTK’nın (Fikir Toplama Kampı) 3.sünü 17-18-19-20 Mart 2011 tarihlerinde Giresun Üniversitesi, Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Fedarasyonu, Başarılı Gençler Platformu ve Papillon Medya çözüm ortaklığı ile Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirecek.

FTK’01 ve FTK’02 İstanbul’da gerçekleştirilmişti. Bu kamplardan sonra ortaya çıkan projeler üzerinde çalışmalar devam etmekte ve bazı projeler hayata geçmiş bile.

Fikir Toplama Kampı'nda Neler Yapılır ?

Üniversite öğrencilerinden oluşan takımlar ile, fikir üretip, fikirlerin proje haline getirildiği bir kamp modeli. Gelen talepler doğrultusunda oluşan Bilişim, Girişim, Reklam-Pazarlama, Eğitim ve Kültür-Sanat gibi konulardan oluşan en fazla 6 kişilik takımlar ile Fikir haftası başlar, beyin fırtınaları yapılır, fikirler üretilir, ortaya çıkan fikirler proje haline getirilir. Siz haftasında ise yaratıcı sunumlar ile genç girişimcilere sunulan projeler, genel ve birebir eğitimler ile profesyonellik kazanır. FTK’dan sonra ise, projeyi hayata geçirme ve markalaşma aşaması başlar.

FTK’03,  17-18-19-20 Mart 2011 tarihlerinde ‘’Tanışma kokteyli’’ ile Giresun Üniversitesi’nde  başlayacak ve 3 gün sürecek. 2 günlük Fikir Haftasından sonra, son gün projeler sunulup eğitimler alınacak.

FikirSizler, FTK’03 Giresun ile İstanbul’da olduğu gibi diğer illerde de girişimci ve üretken gençleri ortaya çıkarmayı, gerek üniversitelere, gerek yerel yönetimlere, gerekse de yöre halkına maddi veya manevi olarak katkı sağlayacak projelerin çıkışına ön ayak olmayı hedeflemektedir.

Fikir Toplama Kampı 03’e son başvuru tarihi 13 Mart 2011 olup, başvurular www.fikirtoplamakampi.com adresinden alınmaktadır.

Karadenizli olduğum için bu güzel etkinliğin Giresun'da olmasına çok sevindim. Öyleyse Girişim Haber olarak bu güzel etkinliği Giresun'da yaşayan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımzın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor