TÜBİTAK Başarı Öyküleri Paylaşım Günleri Başlıyor!

TÜBİTAK tarafından desteklenmiş, 2005 – 2010 aralığında tamamlanan başarılı projeler arasından seçilmiş belli sayıdaki proje sonuçları, Bilim ve Teknolojiden sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN’ın katılımıyla “TÜBİTAK Başarı Öyküleri Paylaşım Günleri” kapsamında düzenlenecek olan iki farklı etkinlikle kamuoyu ile paylaşılacak. İşte detaylar..

TÜBİTAK tarafından desteklenmiş, 2005 – 2010 aralığında tamamlanan başarılı projeler arasından seçilmiş belli sayıdaki proje sonuçları, Bilim ve Teknolojiden sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet AYDIN’ın katılımıyla “TÜBİTAK Başarı Öyküleri Paylaşım Günleri” kapsamında düzenlenecek olan iki farklı etkinlikle kamuoyu ile paylaşılacak.

20 Nisan 2011’de Ankara’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB), Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı (UİDB), Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)  ve Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından desteklenen projelere yer verilecek.

22 Nisan 2011’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte ise, Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) ve UİDB  tarafından desteklenmiş olan projeler yer alacak.

Etkinliklerde, TÜBİTAK Ar-Ge desteklerinin etkileri ve firmaların edindiği kazanımların aktarılacağı sözlü ve poster sunumlar gerçekleştirilecek.

Proje listelerini içeren etkinlik programlarına aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz.

Haberimizi TÜBİTAK destekleriyle ilgilenen girişimcilerimiz ve TÜBİTAK tarafından desteklenmiş projelerle ilgilenen yatırımcılarımız başya olmak üzere, tüm okurlarımzın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 6.379 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor