Türkçe Konuşan Girişimlerciler Ankara'da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin davetlisi olarak Türkiye’de bulunan “Türkçe Konuşan Girişimciler”den oluşan heyet...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin davetlisi olarak Türkiye’de bulunan “Türkçe Konuşan Girişimciler”den oluşan heyet, Ankara’daki programları çerçevesinde T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde heyet üyeleri, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Daire Başkanları ve ülke uzmanlarıyla görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Kemal Yurtnaç tarafından kabul edilen heyetin Kırgız ve Afgan temsilcileri Başkan Yurtnaç’a yerel motifleri taşıyan terlik ve kaftan hediye etti. Heyet üyelerinin çoğunun Türkiye’de eğitim gördüğü ve ülkelerine döndükten sonra Türkiye ve ülkeleri arasındaki ticari ilişkilere yön verdikleri öğrenildi. Başkan Yurtnaç, heyete Türkiye’ye gösterdikleri ilgi ve kurumu ziyaret etmeleri dolayısıyla teşekkür etti. Heyet, toplu fotoğraf çekimi ve hediyelerin takdim edilmesinin ardından kurumdan ayrıldı.

Haberimizi girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunar.

Sevgi ve Saygılarımla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 3.635 kişi okudu.
Kategori: Uluslararası, Etkinlik, Ulusal, İş Dünyası

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor