Eskişehir'in En Girişimci Gençleri Açıklandı !

Anemon Otel'de düzenlenen etkinlikte konuşan Eskişehir Sanayi Odası(ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, şehirdeki girişimciliği özendirmek, yeni ufuklar açmak ve girişimciliğin desteklenmesini özendirmek için böyle bir yarışma düzenlediklerini belirterek, ''Toplam 9 kişiden oluşan değerlendirme kurulu titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu tarafından belirlenen kentin en girişimci genç isimleri açıklandı.

Anemon Otel'de düzenlenen etkinlikte konuşan Eskişehir Sanayi Odası(ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, şehirdeki girişimciliği özendirmek, yeni ufuklar açmak ve girişimciliğin desteklenmesini özendirmek için böyle bir yarışma düzenlediklerini belirterek, ''Toplam 9 kişiden oluşan değerlendirme kurulu titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Oylama süreci sonunda 5 ayrı dalda ödül almaya layık olanların belirlendi'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, İleri Teknoloji Genç Girişimcilik Ödülü, Sıradışı Genç Girişimcilik Ödülü, Değer Katan Genç Girişimcilik Ödülü, Geleneksel Genç Girişimcilik Ödülü ve Geleceğin Genç Girişimcisi Ödülü alanlarında dereceye giren, Ender Suvacı, Zafer Akansel, Ayşe Şule Kıraç, İdris Nebi Hatipoğlu, Melek Özaydemir, Cemil Onur Sürmeli, Özgür Fetih Demirdaş, Oya Sönmez, Metin Saraç, Selkan Kaya ve Ezgi Oktaş Özdemir'e plaket verildi.

Törene, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hakan Korkmaz ve davetliler katıldı.

Girişim Haber ekibi olarak ödüle laik görülen genç girişimcilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor