"Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması" Başvuruları Başladı

Türkiye Yayıncılar Birliği ve Kalem Ajans işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilecek olan Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması’nı kazanan iki kişi Türkiye’de Yılın Genç Yayın Girişimcileri unvanını alarak Nisan 2012’de diğer ülkelerin finalistleriyle beraber Britanya’da bir haftalık sektör turuna katılacaklar.

British Council tarafından düzenlenen Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması kazananları Londra’ya uçuyor!

Jüri üyeliğini Emrah Özpirinççi (Türkiye Yayıncılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Oxford Yayınları Genel Müdürü), Filiz Aygündüz (Milliyet Gazetesi Kültür&Sanat Bölümü Müdürü), Hakan Günday (Yazar), Henry Volans (Dijital Yayıncılık Direktörü, Faber) ve Nermin Mollaoğlu’nun (General Müdür, Kalem Ajans ve ITEF İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali) yapacağı Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması için başvurular başladı.

Nasıl Katılabilirim?

Çalıştığı alanda liderlik iddiası olan ve girişimcilik ruhu taşıyan, 21 – 40 yaşları arasında, yayıncılık sektöründe tecrübe sahibi genç girişimcilerin katılımına açık.

Yarışmaya katılmak için, 28 Ekim 2011 tarihine kadar www.britishcouncil.org.tr sayfasında Genç Yayın Girişimcisi Yarışması ile ilgili bilgileri okuyarak, başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Ne kazanacağım?

Bu sefer ilk defa olarak bir değil, iki kazanan isim olacak ve kazananlar Britanya’da gerçekleşecek sektör turuna katılacak ve Londra Kitap Fuarı’na katılma şansı yakalayacak!

Türkiye Yayıncılar Birliği ve Kalem Ajans işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilecek olan Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması’nı kazanan iki kişi Türkiye’de Yılın Genç Yayın Girişimcileri unvanını alarak Nisan 2012’de diğer ülkelerin finalistleriyle beraber Britanya’da bir haftalık sektör turuna katılacaklar. Tur kapsamında, sektörün lider isimleriyle görüşüp, tanışma ve işbirliği fırsatı bulacaklar. Tüm masrafları British Council tarafından karşılanacak bu programda, Türkiye finalistleri Britanya’nın önde gelen yayıncılarıyla tanışmanın yanı sıra Londra Kitap Fuarı’na katılarak, kendi alanlarına göre bireysel araştırma yapma şansını yakalayacaklar.

Program İçeriği:

  • Britanya’da yayıncılık sektörünün gelişimi ve şimdiki durumu hakkında bilgi almak için grup toplantıları
  • Britanya ile diğer ülkelerin finalistleri arasında iletişim ağı oluşturma
  • Britanya’nın yayıncılık alanında lider isimleriyle tanışma (birebir toplantılar da olabilir)
  • Bireysel iş görüşmeleri
  • Finalistlerin işleriyle ilgili kısa tanıtım yapabilecekleri bir resepsiyon dahil olmak üzere Londra Kitap fuarı ve paralel etkinliklere katılma
  • İletişim

    Katılım şartları ve yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.britishcouncil.org.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Sorularınız için arts.info@britishcouncil.org.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

    Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

    Sevgi ve Saygılarımla,

    Erdem Öztürk / Girişim Haber

    Bu içeriği 3.648 kişi okudu.
    Kategori: Yarışma
    Yazar Erdem Öztürk Hakkında

    2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

    Yorum Ekle

    Ad Soyad *
    E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
    Web
    KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
    •   Yorum  
    •   Önizle  
    Yükleniyor