Global Yatırımcılar 1 Milyar Dolarlık Yatırım İçin İstanbul’a Geliyor!

15-16 Kasım 2011 tarihleri arasında İstanbul’da tarihi Adile Sultan Sarayı’nda dördüncüsü düzenlenecek olan International Innovation Investors Xchange- 4iXchange konferansı Türk Teknoloji şirketlerinin dünyaya açılmasını sağlayacak. İşte detaylar..

15-16 Kasım 2011 tarihleri arasında İstanbul’da tarihi Adile Sultan Sarayı’nda dördüncüsü düzenlenecek olan International Innovation Investors Xchange- 4iXchange konferansı Türk Teknoloji şirketlerinin dünyaya açılmasını sağlayacak.

4i Xchange; global lider yatırımcıları, Türkiye’nin en etkileyici teknoloji şirketleri ile buluşturmaktadır. 4i X zirvesi, katılımcılarına, kendilerini ve hizmetlerini tanıtma, uluslararası networkten faydalanma, karşılıklı görüş alışverişinde bulunma, girişimlerini uluslararası pazara açma ve yatırım olanağı sağlama açısından büyük bir öneme sahip.

Aktif global yatırımcıları Türk Teknoloji  yıldızları ile buluşturan iki günlük bu organizasyon, yatırımcı şirketlerin düzenlediği panellerin yanı sıra firmaların gerçekleştirdikleri yenilikleri duyuracakları sunumlara da sahne olacak. Konferansa yalnızca üst düzey yetkililer ve ön elemeden geçmiş teknoloji şirketleri davetiye ile katılabilecek.

Teknoloji şirketleri ile global yatırımcıları bir araya getiren bu eşsiz platform farklı ülkelerde benzer aktiviteleri yapan BootCamp Ventures öncülüğünde gerçekleşmekte ve etkinliğin tüm alt yapı hizmetleri Planet İstanbul tarafından yürütülmekte.

Yatırımcılar ve teknoloji şirketleri için 2011 yılının en heyecan verici etkinliği olan 4i Xchange konuşmacıları arasında Silikon Vadisi’nin Kralı olarak anılan Google Direktörü Mike Cassidy ve VentureBeat kurucusu ve editörü Matt Marshall bulunuyor.

etkinliğin yatırımcıları arasında; Acton Capital Partners, 360° Capital Partners, 3TS Capital partners, Hasso Plattner, Endeavor Vision, Pond Ventures, RedAlpine Sourced, BV Capital + eVenture Capital Partners, Samsung Ventures Europe, TA Venture gibi uluslararası yabancı firmalar, degisik ulkelerden yatırım amaclı yer alıyor.

4i Xchange zirvesinin amacı; küresel yatırımcılar, iş ortakları ve teknoloji şirketleri ile gelecek vaat eden benzersiz bir platform oluşturmak, bu heyecan verici etkinlik Türk girişimcileri dünyaca ünlü dev yatırımcılarla buluşturmak, katılımcılarını stratejik iş ortaklıklarına teşvik etmek ve  ulusal şirketlerin önündeki potansiyeli açığa çıkarmak.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için www.istanbulinnovation.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji girişimcilerimiz başta olmak üzere, bu kaçırılmayacak etkinliği tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.800 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Etkinlik, Uluslararası, Yatırım
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor