Global Girişimcilik Haftası 2011 Başlıyor!

Dünya genelinde 123 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik ediyor. Ülkemizde 14 – 20 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenen Global Girişimcilik Haftası’na TOBB liderliğinde TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Endeavor ve MITEF Türkiye eş ev sahipliği yapıyor. İşte detaylar..

Dünya genelinde 123 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik ediyor.

Ülkemizde 14 – 20 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenen Global Girişimcilik Haftası’na TOBB liderliğinde TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Endeavor ve MITEF Türkiye eş ev sahipliği yapıyor. Global Girişimcilik Haftası İcra Kurulu’nda hafta ev sahipleriyle birlikte Business Networking Akademi, JCI, Genç Başarı Eğitim Vakfı, GYİAD, Habitat için Gençlik Derneği, İstanbul Bilgi Üniversitesi, KAGİDER, MG Danışmanlık, Özyeğin Üniversitesi, TÜGİAD, Turkcell ve Youtholding bulunmakta.

Sivil toplum örgütleri, üniversiteler, devlet kurumları, özel sektör ve medyanın yer aldığı 60′tan fazla paydaş Global Girişimcilik Haftası boyunca tüm Türkiye genelinde 200′ün üzerinde etkinlik düzenliyor. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları organize ediliyor.

Küresel ölçekte başarılarını kanıtlamış girişimciler, Türkiye’nin önde gelen iş adamları, fikir önderleri, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar gönüllü olarak gençlerle buluşuyor. 15- 30 yaş arasındaki gençlerde girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaşıyor.

Siz de girişimcilik vizyonu çerçevesinde Global Girişimcilik Haftası’na katkı sağlamak veya girişimcilik ekosistemine dahil olmak istiyorsanız haberlerimizi ve www.globalgirisimcilikhaftasi.com  adresini takip etmeniz, organizasyonlara katılmaya gayret etmeniz yeterli.

İşte Global Girişimcilik Haftası'ndaki Başlıca Etkinlikler

14 Kasım: Sosyal Girişimcilik Fikir Yarışması

15 Kasım: İstanbul Innovation

16 Kasım: İş Planı Atölye Çalışması

16 Kasım: TurkishWin Konferansı

16 Kasım: Girişimciler için Sermaye Kaynakları Paneli

17 Kasım: Global Girişimcilik Forumu

18-19 Kasım: Dünya Türk Girişimciler Kurultayı

Girişim Haber olarak tüm etkinlikleri sizlere duyurmanın gayretinde olacağız. Global Girişimcilik Haftasını ve bu hafta boyunca kaçırılmayacak tüm etkinlikleri, birişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.354 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, İş Dünyası, Girişimci Ekosistemi
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor