Engelsiz E-Ticaret İçin Tanıtım Toplantısına Davetlisiniz

600 engelli girişimcinin E-ticaret uzmanı olarak yetiştirilmesi ve e-ticaret sektörüne kazandırılması projesinin "Engelsiz E-ticaret Paneli" 25 Şubat 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen engelliler için hazırlanılan “ee-ticaret” projesinin detaylarını ve engellilere sağlayacağı fırsatları paylaşmak üzere, 25 Şubat 2012 C.tesi günü bir hedef kitle tanıtım toplantısı düzenliyor.

600 engelli girişimcinin E-ticaret uzmanı olarak yetiştirilmesi ve e-ticaret sektörüne kazandırılması projesinin "Engelsiz E-ticaret Paneli" 25 Şubat 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen engelliler için hazırlanılan “ee-ticaret” projesinin detaylarını ve engellilere sağlayacağı fırsatları paylaşmak üzere, 25 Şubat 2012 C.tesi günü bir hedef kitle tanıtım toplantısı düzenliyor.

Organizasyon: Türkiye Beyazay Derneği
Tarih    : 25 Şubat 2012 Cumartesi
Saat    : 11:00-13:00
Yer    : Taksim Metro Konferans Salonu (taksim metro girişinde)

Panel Programı
11:00-11:30 Giriş
11:30-12:30 Panel
    Lokman AYVA ( Türkiye Beyazay Der. Yön. Krl. Bşk.)- Açılış konuşması, ee-ticaret projesi.
    Hakan ORHUN (Etid Yön. Krl. Bşk.) - ee-ticaret projesi ile işbirliği, e-ticaretin önemi, gelişmeler.
    Burçak Pak YILMAZ (yenibiris.com genel koordinatör)- ee-ticaret projesi ile işbirliği, engelli istihdamı.
    Ayşegül Doğan (yenicarsim.com-Hürriyet e-ticaret platformu pazarlama yönetmeni)- ee-ticaret projesi ile işbirliği, yeni çarşım platformu.
    Onur Cantimur- e-ticaret eğitimi katılımcısı
 12:30-13:00 Catering

www.ee-ticaret.com sayfasından detayları inceleyebileceğiniz bu sosyal sorumluluk projesi ve panel hakkında daha fazla bilgiyi 0 212 250 29 46-47 nolu telefonlar aracılığı ile Rabia BAYKAL'dan alabilirsiniz.

Girişim Haber olarak projede emeği geçen kişi ve kurumları tebrik ediyor, toplantıya tüm engelli ve ailelerinin davetli olduğunu belirtiyor, haberimizi tüm duyarlı okurlarımızın ve girişimcilerimizin ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor