SOGLA 2012 Sosyal Girişimcilik Konferansı Başlıyor!

SOGLA (Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi), üçüncü SOGLA Sosyal Girişimcilik Konferansı’nı 7 Nisan’da İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştiriyor. Sosyal girişimcilik alanında önde gelen sivil toplum liderleri, yerli ve yabancı sosyal girişimciler, fikir öncüleri ve genç sosyal girişimci liderlerin katılımıyla gerçekleşecek konferans, Türkiye’de sosyal girişimcilik konusunu ele alan, gençlere yönelik en geniş katılımlı konferans olma özelliğini taşıyor. Katılımın ücretsiz ve sınırlı olduğu konferansla ilgili bilgilere, başvuru formuna ve son gelişmelere www.sogla.org 'dan ulaşabilirsiniz. Unutmayın Son başvuru tarihi: 20 Mart 2012

SOGLA (Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisi), üçüncü SOGLA Sosyal Girişimcilik Konferansı’nı  7 Nisan’da İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştiriyor. Sosyal girişimcilik alanında önde gelen sivil toplum liderleri, yerli ve yabancı sosyal girişimciler,  fikir öncüleri ve genç sosyal girişimci liderlerin katılımıyla gerçekleşecek konferans, Türkiye’de sosyal girişimcilik konusunu ele alan, gençlere yönelik en geniş katılımlı konferans olma özelliğini taşıyor.

Konferansa başvuranlar arasından seçilecek 500 üniversite öğrencisi ve profesyonel, 7 Nisan’da yapılacak konuşmaları dinleme fırsatını elde edecek. Konferans başvuru sürecinde sosyal medyadaki yarışmalar ve konferans sırasındaki çekilişlerle birçok ödül sahiplerini bulacak.

Konferansın bu yılki konuşmacıları arasında sosyal girişimcilik alanının önde gelen isimleri yer alıyor;

  • Erol Bilecik - Index Grup CEO
  • İbrahim Betil - Toplum Gönüllüleri Vakfı ve ÖRAV Kurucusu
  • Matthias Scheffelmeier - ASHOKA Türkiye Koordinatörü
  • Fuat Sami - LabX Melek Yatırım Fonu Kurucusu & Genel Müdürü
  • Timur Tiryaki - SOGLA Kurucu Eşbaşkanı
  • Mustafa Sarı - Doğa Gözcüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
  • Ece Ercel - SOGLA Kurucu Eşbaşkanı
  • Hisar Uyar - www.bogaziciogrenci.com Portalı Kurucusu
  • Levent Baş - www.benvarim.com Platformu Kurucusu
  • Anıl Erdem - Bir Silgi Bir Kalem Platformu Eşbaşkanı
  • Itır Erhart - Adım Adım Oluşumu Kurucusu
  • Suat Özçağdaş - Sosyal İnovasyon Merkezi Kurucusu

Konferansa başvuranlar arasından seçilecek 450 üniversite öğrencisi ve profesyonel, 7 Nisan’da yapılacak konuşmaları dinleme fırsatını elde edecek. Salonun kapasitesi 450 ile sınırlı olduğu için katılımcılar 20 Mart tarihine kadar yapılacak başvurular ile belirlenecek. Konferans başvuru sürecinde sosyal medyadaki yarışmalar ve konferans sırasındaki çekilişlerle birçok ödül sahiplerini bulacak.

Katılımın ücretsiz ve sınırlı olduğu konferansla ilgili bilgilere, başvuru formuna ve son gelişmelere www.sogla.org 'dan ulaşabilirsiniz. Unutmayın Son başvuru tarihi: 20 Mart 2012

Sogla tarafından hazırlanan bu güzel etkinliği sosyal girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.123 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Sosyal Girişimcilik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor