Fikir Toplama Kampı'06 İçin Başvurular Devam Ediyor!

Yenilikçi iş fikirleri üreten ve ürettiren, gençlerin bu fikirleri hayata geçirmelerini sağlayan inovatif girişimcilik platformu Fikirsizler, yeni yıla hızlı girdi. Gençlere yenilikçi projeler ürettirmede platform oluşturmak, üretilen projeleri hayata geçirmede fon sağlamak ve projelere değer katmak için yola çıkan Fikirsizler ana projeleri olan Fikir Toplama Kampını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yenilikçi iş fikirleri üreten ve ürettiren, gençlerin bu fikirleri hayata geçirmelerini sağlayan inovatif girişimcilik platformu Fikirsizler, yeni yıla hızlı girdi.

Gençlere yenilikçi projeler ürettirmede platform oluşturmak, üretilen projeleri hayata geçirmede fon sağlamak ve projelere değer katmak için yola çıkan Fikirsizler ana projeleri olan Fikir Toplama Kampını gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Fikir Toplama Kampı (FTK)’nın 6.sını 24-25 Mart ve 31 Mart-1 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde gerçekleştirilecekler. İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İGİAD sponsorluğunda gerçekleştirilen FTK06, projesi olmayan ama içinde girişimcilik ruhu taşıyan üniversiteli gençlerin katılabileceği bir fikir üretme kampı olma özelliği taşıyor.

Fikir Toplama Kampı, FİKİR + SİZ = MARKA formülü ile oluşturulmuş, 2 hafta sonundan oluşan bir kamp modeli. Kampın ilk haftasında (24-25 Mart) yer alan eğitimler şöyle;

  • Duygu Phillips- İsmin Marka Hali
  • Salih Seçkin Sevinç - Kim Bu Sosyal Medyacı?
  • Osman Faik Bilge – Franchising Sisteminin Yararları Nelerdir?
  • Alhan Yılmaz – İş Fikirlerine Farklı Bir Girişim Modeli
  • Eren Özata - Markala-Parçala-Yönet
  • Salih Turhanlar - Fikir Üretme Teknikleriyle Yeni Fikirlere Yolculuk
  • Fatih Uysan – 20′li Yaşlarda Patron Olmak
  • İsmail Hakkı Polat – Yeni Medya Düzeni
  • Arzu Cihangir – Şirket mi Büyüktür, Pazarlama mı?


İkinci haftada (31Mart-1Nisan) ise gerçekleştirilen fikir üretme atölyelerinin ardından ortaya çıkan iş fikirleri iş adamları ve akademisyenlerden oluşan değerli jüri üyelerimize sunulacaktır.

Fikirsizler Nedir?

FikirSizler, yenilikçi iş fikirleri üreten ve ürettiren, gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerini sağlayan inovatif girişimcilik platfotmudur. Bu amaç ile her sene Fikir Toplama Kamplarını düzenlemektedir. Haklarında daha fazla bilgi için www.fikirsizler.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer farklı fikirler üretmek ve takım arkadaşlarınızla iş fikri üretmek istiyorsanız, SON BAŞVURU TARİHİ 21 MART 2012. Başvuru yapmak ve daha detaylı bilgi almak için www.fikirtoplamakampi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak FTK ları düzenleyen Fikirsizler ekibini ve emeği geçen diğer kuruluşları tebrik ediyor, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.581 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, İş Fikirleri, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor