Microsoft Türkiye Anadolu Turunda

Microsoft firmasının Türkiye kanadı özellikle Orta ve Küçük Ölçekli firmaları bilgilendirmek ve onlara Bilgi Teknolojileri hakkında çeşitli püf noktalar aktarmak adına Anadolu Turuna çıktı. Özellikle Orta ve Küçük ölçekli firmalarda bilgisayar teknolojisinin daha etkin kullanılması, çeşitli yazılımlar ile daha hızlı ve orantılı olarak büyümenin sağlanması amacıyla firmaları dolaşan Microsoft Türkiye ekibi kısa sürede birçok kobiye ulaşarak bir başarı yolu çizmeye başladılar bile.

Microsoft firmasının Türkiye kanadı özellikle Orta ve Küçük Ölçekli firmaları bilgilendirmek ve onlara Bilgi Teknolojileri hakkında çeşitli püf noktalar aktarmak adına Anadolu Turuna çıktı.

Özellikle Orta ve Küçük ölçekli firmalarda bilgisayar teknolojisinin daha etkin kullanılması, çeşitli yazılımlar ile daha hızlı ve orantılı olarak büyümenin sağlanması amacıyla firmaları dolaşan Microsoft Türkiye ekibi kısa sürede birçok kobiye ulaşarak bir başarı yolu çizmeye başladılar bile.

Küçük ölçekli firmaların gelişen teknolojiden geri kalmaması, kendisini ve firmasını teknolojik gelişmelere uydurabilmesini sağlamak amacıyla başlatılan bu proje kapsamında Anadolu da seçilen birçok firma ziyaret edilerek bilgilendirme toplantıları ve eğitimleri yapılacak.

Microsoft tarafından başlatılan bu proje bir anlamda kendi ürünlerini pazarlama noktasında bir satış stratejisi olsa da diğer taraftan yeterli bilgi ve donanımla donatılan kobilerin birçok firma ya da yazlım sayesinde güçlü ve ayakta durabilen birer firma halini almalarına da sebebiyet verecektir.

Ülkemizde özellikle geçmişte takılı kalan ve geleceğe değil de günü birlik işlemlere göre hareket eden firmalar için etkin bir eğitim olan bu tarz eğitimler sayesinde yakın dönemde belki de mahalle den başka hiçbir yerde tanınmayan bir firmasını birçok mecrada reklamını ya da çalışmasını görebiliriz. Bu sayede yerel markaların da daha hızlı büyümesi, kendi alanında söz sahibi olması amacına ulaşılmış olacaktır.

Bu haberimizi, yatırımcı ve girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunarız.

Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber 

Bu içeriği 3.230 kişi okudu.
Kategori: KOBİ, Reel Sektör

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor