Engel Tanımayan Girişimciler, Bu Konferans Ve Eğitimi Kaçırmayın!

Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, engellileri e-ticaret sektörüne kazandırma amacıyla hazırlanan ee-ticaret(engelsiz e-ticaret) projesi kapsamında Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı Baybars Altuntaş önderliğinde, 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü “Girişime Girişim” başlıklı konferans ve sertifikalı girişimcilik eğitimi düzenleniyor. Girişimcilik eğitimi alan engelliler, 27 Haziran’ da düzenlenecek Türkiye’nin ilk “engelli start-up forumu”na hazırlanma ve iş fikirlerinin, melek yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi fırsatını yakalayacaklar.

Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, engellileri e-ticaret sektörüne kazandırma amacıyla hazırlanan ee-ticaret(engelsiz e-ticaret) projesi kapsamında Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı Baybars Altuntaş önderliğinde, 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü “Girişime Girişim” başlıklı konferans ve sertifikalı girişimcilik eğitimi düzenleniyor.

Girişimcilik eğitimi alan engelliler, 27 Haziran’ da düzenlenecek Türkiye’nin ilkengelli start-up forumu”na hazırlanma ve iş fikirlerinin, melek yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi fırsatını yakalayacaklar.

9 Mayıs’ ta “İş Planı Nasıl Yapılır?” ve “Yatırımcıya nasıl sunum yapılır?” konularında girişimcilik eğitimini tamamlayanlar, aldıkları eğitim paralelinde iş fikirlerini hazırlayarak 1 Haziran 2012 tarihine kadar Beyazay Derneği Taksim şubesine iletecekler. Ön değerlendirmenin ardından seçilen beş iş fikri 27 Haziran 2012 tarihinde düzenlenecek Türkiye’ nin ilk “engelli start-up forumu” ile Melek yatımcıların değerlendirmesine sunulacak.

İTİCÜ Girişimcilik Kulübü öğrencilerinin de katkıda bulunacağı organizasyonda, e-ticaret sektörünün öncü firması Neticaret tarafından 1 kişiye 2600 TL değerinde E-ticaret paketi hediye edilecek.

Düzenleyen: Türkiye Beyazay Derneği ve TBAA(Melek Yatırımcılar Derneği)
Tarih: 9 Mayıs 2012 Çarşamba
10:00-18:00
Yer: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kampüsü Prof. Dr. İsmail Özaslan Konferans Salonu (eski İTO binası)
İçerik: Konferans+ Sertifikalı Girişimcilik Eğitimi

Program : “Girişime Girişim” Konferans
10:00-12:00 Açılış
10:00-10:15 Lokman AYVA- Türkiye Beyazay Derneği Yön. Krl. Bşk.
10:15-11:15 Baybars ALTUNTAŞ- Melek Yatırımcılar Derneği Yön. Krl. Bşk.
11:15-11:25 Kahve molası
11:25-11:45 e-ticaret girişimcisi olmak- Ali ÖZEN- CEO, OZN Medya, reklam, elektronik ticaret (evim.net, bebekbezi.com, reklamstore.com, basinbulteni.com)
11:45-12:10 Motivasyon - Ebru TUAY ÜZÜMCÜ -Psikolojik Danışman
12:10-13:00 Öğle Yemeği

Eğitim  - Melek Yatırımcılar Derneği Eğitmenleri tarafından verilecektir.
13:00-15:00 İş planı Nasıl Hazırlanır?
15:00-17:00 Yatırımcıya sunum nasıl yapılır?
17:00-18:00 Sertifika Töreni

Kayıt İçin: Başvuru Formu

Konferans ve eğitimler hakkında daha detaylı bilgi için 0 212 250 29 46 nolu telefondan Rabia Baykal ile iletişime geçebilirsiniz. Haberimizi engel tanımayan engelli girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor