Girişimciler, Kobiler ve Yatırımcılar Şirket Ortağım da Buluşuyor!

İş dünyasının duayen isimlerinden olan Mehmet Buldurgan, www.sirketortagim.com web portalında şirketine ortak arayan işletmelerle, şirketlere ortak olmak isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturuyor. İş dünyasının duayen isimlerinden olan Mehmet Buldurgan, www.sirketortagim.com web portalında şirketine ortak arayan işletmelerle, şirketlere ortak olmak isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturuyor. Türkiye’de ilk ve tek olan bu girişimle, şirket evlilikleri kurumsal bir ciddiyetle ele alınacak, iş dünyasına yeni bir kültür ve iş anlayışı yerleşecek. Detaylar haberimizde..

İş dünyasının duayen isimlerinden olan Mehmet Buldurgan, www.sirketortagim.com web portalında şirketine ortak arayan işletmelerle, şirketlere ortak olmak isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturuyor. Türkiye’de ilk ve tek olan bu girişimle, şirket evlilikleri kurumsal bir ciddiyetle ele alınacak, iş dünyasına yeni bir kültür ve iş anlayışı yerleşecek.

Yeni ekonomik hayatın önemli mecralarından biri olan e-ticaretin payı her geçen gün artıyor. Milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı sanal alışveriş portallarında her türlü ürünün satışı gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin en önemli şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Mehmet Buldurgan, şimdi bu birikimini KOBİ’lere yansıtıyor.

Bir süredir devam etmekte olan ön kayıtların neticesinde bugün itibarıyla canlı kullanıma açılan www.sirketortagim.com web portalı, üçlü bir yapıdan oluşuyor.

Web portalında; şirketine ortak arayan işletmeler, başarılı ve vizyoner şirketlere ortak olmak isteyen yatırımcılarla, bu alanda hizmet veren danışmanlar aynı platformda buluşuyor.

Küçük ve orta boy işletmelerin birleşerek güçlenmeleri gerektiğini ifade eden mbco Strateji ve Yatırım Danışmanlık şirketinin kurucusu Mehmet Buldurgan, “Güçbirliği için bir araya gelmeyen şirketler maalesef yok olacak” dedi.

Türk ekonomisinin omurgasını oluşturan KOBİ’lere vizyon kazandıracak bir girişimde bulunduklarını söyleyen Mehmet Buldurgan, “Bu projeye başlarken iki eksiklik tespit ettim. Birincisi internette herşey satılıyor, ama bir tek şirket satışı yapılmıyordu. İkincisi ise şirket evliliği konusunda KOBİ’lere gereken önem verilmiyordu. Türkiye’de bu konuda büyük bir eksiklik gördüğümüz için bu girişimi hayata geçirmeye karar verdik. www.sirketortagim.com şirketlere yeni bir kültür ve iş anlayışı kazandıracak” diye konuştu.

Şirket Ortağım hakkında detaylı bilgiye Şirket Ortağım broşür sayfasından ulaşabilirsiniz.

Girişim Haber olarak Mehmet bey'e yeni girişiminde başarılar diliyor, girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere haberimizi tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor