Turizmci Girişimciler ve Yatırımcılar, Bu Trend Zirvesini Kaçırmayın!

Turizm Trend ve Genç Turizmciler Derneği tarafından gerçekleştirilen Turizm Trendleri Zirvesi 10 Ekim 2012 tarihinde başlıyor. Zirvede internet ve teknoloji sektörlerini ilgilendiren konular da gündeme alınacak. Turizm sektöründe yeni bir dünya düzeni kurulurken, Türkiye son 10 yıldır yaşadığı hızlı değişim ve gelişimle bu sürece önemli bir aktör olarak dahil oldu. 2011 itibariyle Dünya Turizm Örgütü’nün 1,03 Trilyon dolar olarak açıkladığı ve her yıl %4-5 oranında büyüyen turizm sektörü gelirlerinden her ülke daha fazla pay almanın planlarını ve çalışmalarını yapmakta. Detaylar haberimizde..

Turizm Trend ve Genç Turizmciler Derneği tarafından gerçekleştirilen Turizm Trendleri Zirvesi 10 Ekim 2012 tarihinde başlıyor.  Zirvede internet ve teknoloji sektörlerini ilgilendiren konular da gündeme alınacak.

Turizmin Geleceği Konuşulacak

Turizm sektöründe yeni bir dünya düzeni kurulurken, Türkiye son 10 yıldır yaşadığı hızlı değişim ve gelişimle bu sürece önemli bir aktör olarak dahil oldu. 2011 itibariyle Dünya Turizm Örgütü’nün 1,03 Trilyon dolar olarak açıkladığı ve her yıl %4-5 oranında büyüyen turizm sektörü gelirlerinden her ülke daha fazla pay almanın planlarını ve çalışmalarını yapmakta.

Özellikle son yıllarda klasik tatil turizminin yanında ön plana çıkan Kongre, İnanç, Kültür, Sağlık vb turizm alanları turizm çeşitliliğini sağlarken, turizm tüketicilerinin profilleri ve karar süreçleri de farklılaşmakta. Yeni nesil tüketicilerin klasik davranış modellerinden farklı olarak, kıyaslamalı ve deneyime dayalı incelemeden sonra karar vermeleri ve son yıllarda değişen teknolojik yapılanmalar; turizmin tanıtımı konusuna başka bir açıdan bakılması gerekliliğini doğurdu.

Türkiye’de son yıllarda yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda, 1980′lerde 1.2 milyon turist ve 327 Milyon USD olan turizm gelirlerini bugün 36 milyon turist ve 23 milyar dolara yükseltmiş ve hızlı büyümesini devam ettirmekte.

Turizm Trendleri Zirvesi, dünyadaki trendleri belirleyen kanaat önderlerini İstanbul’da bir araya getirerek sektör temsilcileri ile buluşturacak. Turizm sektörünün geleceğinin konuşulacağı ilk ve tek zirve olan “Turizm Trendleri Zirvesi 2012″ Ekim ayında İstanbul’da.

Zirve hakkında daha fazla bilg iiçin www.turizmtrendlerizirvesi.com web sitesini inceleyebilir, kayıt sayfasından kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi turizm sektöründeki girişimcilerimiz ve yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor