2012 Sosyal Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu!

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından LC WAIKIKI sponsorluğunda gerçekleştirilen Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılında sosyal medyayı en aktif kullanan isimleri ve en etkin sosyal medya kampanyalarını belirledi. 300 binden fazla kişinin oylarıyla 29 farklı kategoride ödül verildi. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye’de sosyal medya alanında düzenlenen ilk ödül töreni olan LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 8 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında, bu sene 3.sü düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılının bireysel ve kurumsal alanda sosyal medyanın en aktif kullanıcılarını ve en etkili sosyal medya kampanyalarını belirledi. Detaylar haberimizde..

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından LC WAIKIKI sponsorluğunda gerçekleştirilen Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılında sosyal medyayı en aktif kullanan isimleri ve en etkin sosyal medya kampanyalarını belirledi. 300 binden fazla kişinin oylarıyla 29 farklı kategoride ödül verildi.


Bilişim Teknolojileri Zirvesi
kapsamında Türkiye’de sosyal medya alanında düzenlenen ilk ödül töreni olan LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 8 Aralık’ta  İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında, bu sene 3.sü düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılının bireysel ve kurumsal alanda sosyal medyanın en aktif kullanıcılarını ve en etkili sosyal medya kampanyalarını belirledi.

Sosyal Medya Ödülleri’ni Halk Oyları Belirledi

Sunuculuğunu ünlü tiyatrocu Behzat Uygur’un gerçekleştirdiği organizasyonda 18’i kurumsal 11’i bireysel toplam 29 kategoride ödül verildi. www.sosyalmedyaodulleri.com üzerinden yapılan oylama sonucu kazananların belirlendiği ödül törenine; iş, sanat ve magazin dünyasından Demet Akalın, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Ahmet Kural, Eser Yenenler ve Rahşan Gülşan gibi ünlü isimler katıldı. Başta katılımcılar olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı #LCWsmo12 ‘Hashtag’iyle paylaşımlarda bulundu ve hashtag gecenin sonunda “Trending Topics” listesinde yer aldı. Bu paylaşımlar aynı zamanda tören alanında bulunan LED ekranlardan canlı yayınlandı.

İşte 300 binden fazla kişinin katıldığı oylama sonucunda ödül almaya hak kazananlar:

Bireysel Kategori Ödül Kazananları

Blog: Buse Terim
En Popüler Kullanıcı: Ece Erken
Medya: Ceyhun Yılmaz
Mizah: Erdil Yaşaroğlu
Müzik: Demet Akalın
Oyuncu: Ahmet Kural
Sporcu: Sinan Güler
Politikacı: Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç
Yazar: Rahşan Gülşan
Twitter Ünlüsü: Taci Kalkavan
Gazeteci: Ahmet Hakan

Kurumsal Kategori Ödül Kazananları

Sivil Toplum: Tema
Spor Kulübü: Galatasaray
Spor Sitesi: Ntvspor
Haber Sitesi: ntvmsnbc
TV Kanalı: Star
Radyo Kanalı: Fenomen
TV Programı: Sosyal Medya TV
Viral Reklam: Akbank Sanat
Sanat: BKM
Kampanya: Mc Donald’s
Marka: Gnctrkcll
Mikrosite: Fiat
Mobil Uygulama: Vodafone
SM Uygulaması: Lipton Ice Tea
Dizi: Suskunlar
Resmi Kurum: Gençlik ve Spor Bakanlığı
Web Girişimi: lidyana
Özel Ödül: THY

Girişim Haber olarak medya sponsoru olduğumuz Bilişim Teknolojileri Zirvesi ve Sosyal Medya Ödülleri'ni başarılı bir şekilde organize eden İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nü ve yarışma kazananlarını tebrik ediyor, haberimizi sosyal medya ilgisi olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor