2012'nin Tüm Bu Trendlerini İnceleyerek İş Fikirlerinizi Güncelleyin!

Bir girişimci için geleceğe yönelik öngörüleri takip etmek, sezinlemek kadar, yakın geçmişteki trendleri, verileri ve istatistikleri yorumlamak ve iş fikrini güncellemek çok önemlidir. Hakeza yatırımcılar içinde aynı şeyleri söylemek gerek. Girişim Haber olarak, 2012'yi iş fikirleriniz ve projeleriniz açısından daha iyi yorumlayabilmeniz için 2012'ye dair tüm istatistik içeriklerini bu haberimizde derledik. İşte 2012 yılına ait tüm trendler, istatistikler..

Bir girişimci için geleceğe yönelik öngörüleri takip etmek ve trendleri sezinlemek kadar, yakın geçmişteki trendleri, verileri ve istatistikleri yorumlamak ve iş fikrini bu güncel verilerle güncellemek, hatta zenginleştirmek çok önemlidir. Hakeza yatırımcılar içinde aynı şeyleri söylemek gerek.

Girişim Haber olarak, 2012'yi iş fikirleriniz ve projeleriniz açısından daha iyi yorumlayabilmeniz için 2012'ye dair tüm istatistik içeriklerini bu haberimizde derledik.

İşte 2012 yılına ait tüm trendler, istatistikler..

Öncelikle dijital kütüphane haline gelmiş, milyonlarca internet kullanıcısının açılış sayfası haline gelmiş Google arama verileri ile başlayalım;

linklerinden Google tarafından açıklanan global ve yerel (tr) arama trendlerine muhakkak göz atmalısınız. Ayrıca bu verilerle ilgili değerlendirme içeren sosyalmedya.co haberini okuyabilir, yine bir Google oluşumu olan Google entures'ün 2012'de neler yaptığını, Webrazzi haberinden de okuyabilirsiniz.

Peki diğer arama motorları verileri neler söylüyor?

Sosyal Medya Ne Durumda?

2012 sosyal medya açısından oldukça hareketli bir yıl oldu, öyleki trendler artık sosyal medya akımları ile oluşuyor/oluşturuluyor. İşte 2012 Sosyal Medya'sına dair veriler, analizler;

Popüler İçerik Sitelerinde Durum Nasıl?

Oyun Dünyasına Ait Trend Verileri, İstatistikler

Mobil Dünyaya Ait Trend Verileri, İstatistikler

Marka Trendlerine dair Veriler, İstatistikler

2012'de E-ticaret Ne Durumda İdi?

2012 Teknoloji Trend Verileri

Diğer İstatistik ve Veriler

Yukarıda kategorilendirdiğimiz veriler haricinde aşağıdaki linklere de muhakkak göz atmalısınız;

Faal olduğunuz ya da fikir üretme aşamasında olduğunuz sektörünüze yönelik verileri dikkatlice inceleyerek iş fikirlerinizde güncellemeler yapabilir, iş fikirlerinize yeni boyutlar kazandırabilirsiniz.

2012 Trend istatistiklerini derlediğimiz bu haberimizi yeni istatistikler açıklanmaya devam edildikçe güncelleyeceğiz. Sizin de haberde yer alması gerektiğini düşündüğünüz veriler varsa haberimize yorum yaparak veya iletişime geçerek bize bildirebilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu 2012 trend listesi haberimizi, iş fikirlerini güncel tutmak isteyen girişimci okurlarımız başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, bu vesile ile Girişim Haber ailesi olarak yeni yılınızı tebrik ediyor, 2013'te başarı dolu projelerle bol ve bereketli kazançlar kazanmanızı diliyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor