BES Yatırım'dan Teknolojik Fikir ve Girişimlere Yatırım

Yeni fikirleri ve girişimcileri de destekleyecek fon, mentorluk, ve yazılım geliştirme fonksiyonlarını tek çatı altında toplayan BES Yatırım; fikir veya uygulama aşamasında projeleri olan girişimcilere kapısını açıyor. Bir risk sermayesi şirketi olan BES Yatırım’ın kurucu ortakları arasında Burak Kızılhan, Ali Serim, Serter Varol ve Emre Yılmaz yer alıyor. Deneyimli ekip fon yönetimi, şirket satın almaları ve birleşmeler, strateji, iş geliştirme ve pazarlama alanlarında BES Yatırım’a yön verecek. Detaylar haberimizde..

İnternet ve ileri teknoloji alanlarındaki projelere destek olmak için yeni bir risk sermayesi şirketi olan BES Yatırım kuruldu. Yeni fikirleri ve girişimcileri de destekleyecek fon, mentorluk, ve yazılım geliştirme fonksiyonlarını tek çatı altında toplayan BES Yatırım; fikir veya uygulama aşamasında projeleri olan girişimcilere kapısını açıyor.

Bir risk sermayesi şirketi olan BES Yatırım’ın kurucu ortakları arasında Burak Kızılhan, Ali Serim, Serter Varol ve Emre Yılmaz yer alıyor. Deneyimli ekip fon yönetimi, şirket satın almaları ve birleşmeler, strateji, iş geliştirme ve pazarlama alanlarında BES Yatırım’a yön verecek.

Türkiye’den dünya markaları ve global projeler çıkaracaklarına inandıklarını belirten BES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kızılhan şu şekilde konuştu;

“Mobil pazar günümüz ve geleceğin en çok büyüyen, gelecek vadeden alanlar arasında yer alıyor. Bu alandaki ilk yatırımlarımızı kendi geliştirdiğimiz projelere yapıyoruz. iPhone ve Android platformlarında kullanılabilen uygulamalar ile adımızdan sıkça söz ettireceğiz. Kısa zaman içinde yüz binlerce kullanıcı sayısına hızla ulaşacak uluslararası hedefleri olan bir projemiz hazır olacak ve bunu yenileri takip edecek. Yakın zaman önce hayata geçen bir şirket olmasına rağmen BES Yatırım emeklemeden koşmaya hazır”

Kızılhan Sözlerini Şöyle Sürdürdü,

“Küresel yatırım eğilimlerine baktığımızda internet, mobil ve teknoloji sektörleri yüzde 20-30 arasında pay alıyor. Gelecek dönemde yatırımların ve satın almaların hızlı olacağı bir döneme girmek üzereyiz. İnternet ve mobil ekosistemine hız katması beklenen ve melek yatırımcılık konusunun işleyişini ele alan “Bireysel Katılım Sermayesi Yönetmeliği Teşvik Taslağı; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerle ilgili çalışmalar bile bizim gibi girişimcilere manen büyük destek oluyor. Cesur adımlar atmamızı kolaylaştırıyor”

Girişimciler; www.besinvest.com adresinden daha detaylı bilgi alabilir ve BES Yatırım’a ulaşabilir.

BTnet kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor