TRPE Capital'den Girişimci Üniversiteli Kız Öğrencilere Burs!

Özel Sermaye yönetimi firması TRPE Capital, Girişimci Kız Öğrencileri desteklemek amacıyla, 5 yıl içinde toplam 250,000 TL kaynak kullanmak üzere hazırladığı R-Scholars Burs programını başlattı. R-Scholars, Türkiye’de girişimci olmak isteyen üniversiteli kız öğrencileri destekleyen ve onları girişimciliğin koşullarına hazırlayan bir program. Detaylar haberimizde..

Özel Sermaye yönetimi firması TRPE Capital, Girişimci Kız Öğrencileri desteklemek amacıyla, 5 yıl içinde toplam 250,000 TL kaynak kullanmak üzere hazırladığı R-Scholars Burs programını başlattı. R-Scholars, Türkiye’de girişimci olmak isteyen üniversiteli kız öğrencileri destekleyen ve onları girişimciliğin koşullarına hazırlayan bir program.

TRPE Capital şirket ortaklarından Refiye Yazıcı programı şöyle anlatıyor;

“R-Scholars programının adı, şirket ismimizde R harfi ile simgelenen Sorumluluk kelimesinden gelmektedir”.   Aynı zamanda Türkiye’deki özel sermaye yönetim firmalarındaki ilk kadın kurucu  ortak olan Yazıcı, şöyle devam etti  “TRPE Capital olarak biz, Türkiye’nin geleceğinde kadınların girişimciler olarak çok önemli bir güce sahip olduklarına inanıyoruz. Girişimcilik özel bir vizyon, sonsuz enerji ve tam adanmışlık gerektirir. R-Scholars programını Türkiye’nin parlak kadın girişimcileri için bir gelecek yaratmak ve girişimciliğe adanmış genç kalpler ile zihinleri desteklemek amacıyla yarattık.”

R-Scholars programı üç alanda destek vermeyi amaçlıyor: Mali Yardım:  Katılımcılar okul, yurt, yemek veya diğer okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir burs hakkına sahip olurlar.  (Her takvim yılı için toplam 3000 TL); Yaz Stajı, katılımcılar için TRPE Capital bünyesinde veya yatırım yaptığı şirketlerden birinde yaz stajı fırsatı oluşturulur; ve Öğrenci Girişimci Hazırlık Programı, katılımcılar TRPE Capital bünyesinde 4 haftalık (girişimcilik iş planlarını detaylandırmak amacıyla) bir programı tecrübe edebilirler.

İlgilenen adaylar, R-Scholars ( www.r-scholars.com ) websitesinden başvuru yapabilirler.  Programın ilk katılımcıları 28 Şubat 2013 tarihinde açıklanacak.

TRPE Capital Hakkında

TRPE Capital bağımsız bir özel sermaye yöneticisi firmadır. TRPE Türkiye’de hızla büyüyen yenilikçi firmalara yatırım yapmayı hedeflemektedir. Şirket yatırımlarını Sağlık, Teknoloji ve telekommünikasyon, İş hizmetleri, Gıda ve ambalaj olmak üzere 4 ana sektörde odaklamış.

Daha fazla bilgi için lütfen www.trpecapital.com websitesini ziyaret ediniz veya aşağıdaki iletişim bilgilerinden Refiye Yazıcı ile iletişime geçiniz.

refiye.yazici@trpecapital.com, 0 212 323 0021, 0 532 596 7562

Haberimizi üniversiteli girişimci kız öğrenciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

Sembol Döviz
Sembol Döviz
TRPE Capital çok önemli bir fon yöneticisi, sosyal girişimlerinden dolayı tebrik ediyorum.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor