Girişimcilik eOfis İle Artık Daha Kolay! [Fırsat Haberi]

Son yıllarda ülkemizde giderek büyüyen sanal ofis ve hazır ofis sektörü; girişimcilere sunduğu düşük maliyetli ve yüksek kaliteli hizmet getirisiyle artık bir trend haline gelmiş durumda. eOfis’in sunduğu sanal ofislerde pek çok kullanım avantajı bulunuyor. Hazır ofislerde ise, yine sanal ofis avantajlarına ek olarak; dekore edilmiş, şık, mobilyalı, kapalı ofislerin sürekli olarak kullanılmasını sağlıyor. eOfis, bunun yanı sıra küçük büyük tüm şirketlerin ihtiyaç duyduğu toplantılar, özel görüşmeler ve eğitimler için renkli ve tam donanımlı toplantı odalarına sahip. Seçilen bir ofis paketi ile bu olanaktan da indirimli olarak yararlanılabilmekte. İşte bu trendde girişimcilerin yanında konumlanan eOfis ve hizmetleri..

Son yıllarda ülkemizde giderek büyüyen sanal ofis ve hazır ofis sektörü; girişimcilere sunduğu düşük maliyetli ve yüksek kaliteli hizmet getirisiyle artık bir trend haline gelmiş durumda.

eOfis’in sunduğu sanal ofislerde pek çok kullanım avantajı bulunuyor. Hazır ofislerde ise, yine sanal ofis avantajlarına ek olarak; dekore edilmiş, şık, mobilyalı, kapalı ofislerin sürekli olarak kullanılmasını sağlıyor. eOfis, bunun yanı sıra küçük büyük tüm şirketlerin ihtiyaç duyduğu toplantılar, özel görüşmeler ve eğitimler için renkli ve tam donanımlı toplantı odalarına sahip. Seçilen bir ofis paketi ile bu olanaktan da indirimli olarak yararlanılabilmekte.

1 saatten 1 yıla kadar esnek sözleşmeler yapabileceğiniz eOfis’ te size uygun paketi seçip avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Mart ayı itibarıyla Mecidiyeköy ve Ataşehir lokasyonlarında hizmete başlayacak. Böylelikle bir sanal ofis kullanıcısı birçok farklı lokasyonda ofis hizmetlerinden yararlanabilecek.

Sanal Ofis Avantajları

Sanal Ofis

Sanal ofis, çalışanlara evde yada ofisleri dışında işlerini yürütebilmelerine olanak sağlayan bir hizmet. Profesyonel bir imajla işini büyütmek isteyen şirketlerin, prestijli bir iş adresine sahip olmanın yanı sıra sağlam bir sekreterlik hizmetine de ihtiyaçları vardır. Sanal ofiste, telefonlarınız şirketinizin ismi ile karşılanıp, arayan bilgileri ve notları size anlık olarak iletilerek nerede olursanız olun ofis içinde olan her şeyden haberdar olursunuz. Gelen evrak, doküman yada mektuplar size iletilmek üzere muhafaza edilir ya da istediğiniz adrese postalanarak, bu gibi iş yüklerinden zaman tasarrufu etmenizi sağlıyor.

Hazır Ofis

Kullandıkça öde gibi esnek bir politikaya sahip olan hazır ofis sistemi firmaların tercih edebileceği alternatif çözümlerden. Hiçbir genel gider olmadan size ait kapalı ofisinize geçip çalışmalarınıza devam edebiliyorsunuz.

Açık ve Paylaşımlı Ofis

Kısa sureli ofis ihtiyaçlarınızı minimum maliyet ve maksimum verimlilik ile karşılayan ortak bir çalışma alanında hazır ofislerin tüm imkânlarının kullanılması ve birçok farklı alanlarda çalışan diğer şirketler ile networking yapmanıza olanak sağlayan sistem.

Toplantı Salonları

Tam donanımlı toplantı salonlarını ihtiyacınız doğrultusunda esnek sürelerde kiralayabilirsiniz. Sanal ofis üyeleri ek bir ücret ödemeden dilediği lokasyonda toplantı salonlarından dilediği zaman yararlanabiliyor.


Girişim Haber Okurlarına %50 Özel İndirim !

Şubat ayı içerisinde eOfis’e yönlendireceğimiz 5 okurumuz paylaşımlı hazır ofis konseptindeki Çalışma İstasyonu hizmetini %50 indirimli olarak kullanabilecekler. Eğer eOfis’te %50 indirimli çalışma fırsatını kazanan 5 okurumuzdan birisi olmak istiyorsanız; aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden eOfis yetkilileriyle iletişime geçip Girişim Haber okuru olduğunuzu söylemeniz yeterli.


eOfis ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki video'yu izlemenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca www.eofis.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 465 63 00, eofis@eofis.com.tr üzerinden eOfis yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Haberimizi ofis ihtiyacı bulunan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor