SW NEXT - Deneyimsel Girişimcilik Programını Kaçırmayın!

Hızlı ve verimli bir çalışma ile müşterilerin kullanmak için can atacağı bir girişim kurmak isteyenler için NEXT Programı Girişim Fabrikası tarafından İstanbul'a getirildi. Steve Blank ve Startup Weekend tarafından tasarlanan, yüksek potansiyele sahip girişimleri kurucuların masa başında değil müşterilerinin yanında, müşterileriyle birlikte hızlı bir şekilde geliştirmeyi amaçlamış dünyanın en büyük girişimcilik programı NEXT İstanbul'lu girişimcilerle buluşuyor. Detaylar haberimizde..

Hızlı ve verimli bir çalışma ile müşterilerin kullanmak için can atacağı bir girişim kurmak isteyenler için NEXT Programı Girişim Fabrikası tarafından İstanbul'a getirildi.

Steve Blank ve Startup Weekend tarafından tasarlanan, yüksek potansiyele sahip girişimleri kurucuların masa başında değil müşterilerinin yanında, müşterileriyle birlikte  hızlı bir şekilde geliştirmeyi amaçlamış dünyanın en büyük girişimcilik programı NEXT İstanbul'lu girişimcilerle buluşuyor.

NEXT, Stanford, Berkeley, Columbia, Caltech Üniversitelerinde ve National Science Foundation'da girişimi kurma programı olarak başarı ile uygulanan ve Steve Blank tarafından girişim yönetim bilimi olarak geliştirilen Lean Launchpad dersinin global çaptaki uygulaması. Dersler Steve Blank tarafından Udacity.com üzerinden İngilizce olarak verilecek, sınıf içi dersler ise Özyeğin Üniversitesi Altunizade Yerleşkesinde yapılacak. Sınıf içi dersler Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve Girişim Fabrikası Kurucu Direktörü olan İhsan Elgin tarafından verilecek, çok değerli yatırımcı ve girişimciler de tecrübeleriyle girişimcilere destek verecekler. Girişimciler öğrendiklerini sahada uygulayacaklar ve sahadan öğrendiklerini sınıf içinde paylaşarak geri bildirim alacak, sonraki adımlarını belirleyecekler.

Aynı zamanda etkinlik içerisinde Venturro'dan Burak Yaman ile takım kurmak ve ortak bulmak üzerine de bir atölye çalışması gerçekleştirme imkanı bulabileceksiniz.

Etkinlik Programı:

  • 18:00 - Açılış
  • 18:05 - NEXT Program Tanıtım, Girişim Fabrikası - İhsan Elgin
  • 18:15 - Soru Cevap
  • 18:30 - Takım Arkaşımı Buluyorum, Venturro - Burak Yaman
  • Takım arkadaşı nasıl seçilir?
  • Hızlı Tanışma
  • Serbest tanışma ve kaynaşma
  • 20:00 – Kapanış

NEXT programını yakından tanımak, sorularını paylaşmak ve programa katılmak için aradığın takım arkadaşını bulmak için düzenlenen bu etkinlikte yer almak isteyen girişimcilerin eventbrite sayfasından kayıt olmaları gerekiyor.

Etkinlik haberimizi, ekip arkadaşı arayan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor