E-ticaret Fikirleri, "2013'ün En İyileri" Seçilmek İçin Yarışıyor!

Call Center Life ve e-commerceturkey.com dergileri, 2013 yılında en iyi e-ticaret fikirlerini ödüllendiriyor. Sadece E-ticaret hizmeti veren kurumların veya girişimcilerin değil, farklı meslek gruplarından üniversite öğrencilerine kadar, bu alanda herhangi bir çalışma yapmamış katılımcıların da başvurabileceği yarışmanın adı ise; "e-fikir". Yarışmanın konusu ise; E-ticaret girişiminizi çağrı merkezinizi kullanarak nasıl kara geçirebilirsiniz? Detaylar ise haberimizde..

Call Center Life ve e-commerceturkey.com dergileri, 2013 yılında en iyi e-ticaret fikirlerini ödüllendiriyor. Sadece E-ticaret hizmeti veren kurumların veya girişimcilerin değil, farklı meslek gruplarından üniversite öğrencilerine kadar, bu alanda herhangi bir çalışma yapmamış katılımcıların da başvurabileceği yarışmanın adı ise; "e-fikir".

E-ticaret girişiminizi çağrı merkezinizi kullanarak nasıl kara geçirebilirsiniz?

Bir e-ticaret şirketinin kurulması ve kara geçirilmesi aşamalarındaki yaratıcı fikirleri buluşturan yarışmanın bu yılki konusu; e-ticaret girişiminizi çağrı merkezini kullanarak nasıl kara geçirebilirsiniz

Sektör, iletişim kanalları, pazarlama yöntemi, hedef kitle, siparişlerin alınış biçimi ve lojistik, gibi konuların tamamen katılımcı tarafından belirleneceği yarışmada mevcut e-ticaret projesinin kapsamının açıkça tanımlanması gerekmektedir. Aynı zamanda projeyi kara geçirmek üzere yararlanılacak olan çağrı merkezinin outsource veya inhouse olması, çalışan sayısı, çalışma zamanları ve projenin içeriğini etkileyecek diğer değişkenlerin belirtilmelidir. Çağrı merkezi kullanılarak projeyi kara geçirmek amacına uygun olarak maliyetlerin belirlenmesi ve bütçelendirme büyük önem taşımaktadır.

Kazanan kişi veya takımın 31 Mayıs 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan E-Ticaret Konferansı ve Fuarı’nda açıklanacağı yarışmanın ödülleri de konferans kapsamında sahiplerini bulacak. Fark yaratmanın, yaratıcı fikirlerle mümkün olduğu e- ticaret sektöründe; sizin de “iyi fikir”leriniz varsa bu yarışma tam size göre.

İster kurumsal ister bireysel olarak katılın, bu eğlenceli ve heyecanlı sürecin sonunda, yaratıcılığını tüm sektöre kanıtlayan ve birincilik ödülünü kazanan siz olabilirsiniz.

İşte Yarışma Kuralları

  • "e-fikir” yarışması Call Center Life ve e-commerceturkey.com dergilerinin ortak projesi.
  • “e-fikir” yarışmasına katılmak için, www.callcenterlife.com.tr web sitesinde yayınlanan katılım formunu doldurmanız gerekmekte.
  • Yarışma hem bireysel veya kurumsal başvurulara açık.
  • Kurumsal başvuru yapılması halinde kişi sayısı konusunda bir sayı sınırlaması bulunmamakta.
  • Kurumsal katılımlarda her kuruluş birden fazla takımla temsil edilebiliyor.
  • Yarışmaya yapılan başvuruların sonuçları e-commerceturkey.com ve Call Center Life dergisinin Yayın Kurulu üyeleri tarafından değerlendirilecek.
  • Her çalışmaların; üç adet A4 sayfasını geçmeyecek uzunlukta olması gerekmekte. Dileyen takımlar, sunumlarını video, fotoğraf gibi görsellerle destekleyebilecek.
  • Katılımcılar çözüm önerilerini postayla, kargoyla veya e-posta olarak ulaştırabiliyorlar.
  • Yarışmaya katılmak için başvurunuzu ve evraklarınızı 30 Nisan 2013 tarihine kadar göndermeniz gerekmekte.
  • Kazanan kişi veya takımi 1 adet MacBook Air sahibi olacak.
  • Katılımcı tarafından oluşturulan iş fikirlerinde ve sunumlarında üçüncü kişilere ait eser, fikir ve sair içeriklerin kullanılması halinde, söz konusu eser, fikir ve içeriklerin telif ve ilgili haklarının temin edilmesine dair sorumluluk katılımcıya ait. İçeriğin adil kullanım kapsamında olması halinde ilgili kişinin katkılarından söz edilmeli.
  • Katılımcı tarafından oluşturulan iş fikirleri ve sunumları sebebiyle üçüncü kişilere ait telif ve sair izin ve hakların ihlal durumlarından Katılımcı bizzat sorumlu olup, İMİ’nin bu durumlara ilişkin kısmen veya tamamen hiçbir sorumluluğu bulunmamakta.
  • Katılımcı tarafından sunulan iş fikirlerinin Katılımcı’dan izin alınmaksızın üçüncü kişilerce herhangi bir şekilde kullanılması veya bu fikirlerinden esinlenilmesi halinde her türlü sorumluluk ilgili üçüncü kişiye ait. Geliştirilen iş fikirlerine ait her türlü hakkın üçüncü kişi ihlallerinden korunması ve gerekli önlemlerin alınması bizzat Katılımcı’nın sorumluluğunda olup, iş fikirlerine ilişkin marka, patent başvuruları gibi koruyucu önlemlerin alınması da Katılımcı’nın sorumluluğunda.
  • Katılımcıların İMİ ile paylaştıkları kişisel bilgiler sadece değerlendirmelerde kullanılmakta, gizlilik içinde korunmakta ve Yarışma ile ilgili olmayan üçüncü kişilerle paylaşılmamakta.
  • Katılımcılar tarafından sunulan iş fikirleri hiçbir şekilde hukuka ve ahlaka aykırı olmayacak, üçüncü kişilerin haklarını ihlal edecek şekilde hakaret, müstehcenlik, ayrımcılık ve genel ahlaka aykırılık teşkil eden içerikler içermemeli. Bu ve benzeri ihlallerin tespiti halinde İMİ ilgili Katılımcı’ya ait iş fikrini Yarışmada’dan kaldırma hakkına sahiptir ve bu durum ilgili Katılımcı’ya herhangi bir hak doğurmayacak, ilgili içeriğe dair her türlü hukuki ve cezai sorumluluk bizzat Katılımcı’ya ait olacak.
  • İMİ yarışma koşullarında ve ödüllerde değişiklik yapma, Katılım Koşulları’nda yer alan şartları taşımayan veya kaybeden iş fikirlerini Yarışma’dan kaldırma hakkına sahip ve bu durum Katılımcılar için herhangi bir kazanılmış hak doğurmayacak.
  • Katılımcı, Yarışmaya katılmakla işbu Katılım Koşulları’nda yazan bütün hususları ve sorumlulukları bilip kabul etmiş sayılıyor.

Yarışmaya katılımak ve detaylı bilgi edinmek için Call Center Life Yarışma sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Call Center Life kaynaklı alıntı haberimizi, e-ticarete ilgi duyan veya bu alanda faal olan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor