E-ticaret Sektörüne Eğitimli Kadın Girişimciler Geliyor!

Daha çok kadının iş gücünde yer almasına katkı sağlamak amacıyla kurulan KadınlarArası Derneği, yeni iş modellerinde kadın girişimini arttırmak amacıyla, York Trade E-İç ve E- Dış Ticaret Eğitimi Okulları ile Mart ayının ilk haftasında sertifikalı e-ticaret eğitimi düzenliyor. Teknolojinin, girişimciliğin ve ekonominin içinde kadın modeli için çalışmalar yapan KadınlarArası Derneği; üreten, yeni pazarlar hedefleyen ve yenilikçi kadınlar için e-ticaret eğitimini, sektörün öncü eğitim kurumlarından York Trade desteği ile gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde..

Daha çok kadının iş gücünde olmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan KadınlarArası Derneği, yeni iş modellerinde kadın girişimini arttırmak amacıyla, York Trade E- İç ve E-Dış Ticaret Eğitimi Okulları ile sertifikalı e-ticaret eğitimi düzenliyor.

Teknolojinin,  girişimciliğin ve ekonominin içinde kadın modeli için çalışmalar yapan KadınlarArası Derneği; üreten, yeni pazarlar hedefleyen ve yenilikçi kadınlar için e-ticaret eğitimini, sektörün öncü eğitim kurumlarından York Trade desteği ile gerçekleştirecek.

Eğitimlere; iş fikri olan, üreten ve ürünlerini geniş kitlelere tanıtmak - satmak isteyen, kariyer ayrımında olan, kariyer değişimi yapmak, yerden ve zamandan bağımsız çalışmak isteyen temel bilgisayar eğitimine sahip, her yaştan kadın katılabilecek.

Katılımcılar, deneyimli eğitmenler tarafından verilecek 60 saatlik sertifikalı e-ticaret eğitiminde; e-ticaretin temel bilgileri, e-dış ticaret, e-pazarlama, etkili web sitesi hazırlama, arama motoru optimizasyonu gibi bir çok konuda bilgi sahibi olacaklar. 

Eğitimler York Trade E-İç ve E-Dış Ticaret Enstitüsü’ nün İstanbul Şişli Şubesi’ nde düzenlenecek. E-ticaret eğitimi girişimci olmak isteyenlerin yanında, e-ticaret sektöründe çalışmak isteyen kadınlar için de iş fırsatı oluşturuyor.

Global girişimcilik örnekleri ile bakış açılarını geliştirmek, iş fikirlerini internete taşımak isteyenler için hazırlanan programda, teorik bilgiler grup çalışmaları ile pekiştirilerek önemli bilgi akışı sağlanacak.

Eğitim Başlangıç Tarihleri:

  • Hafta İçi: 4 Mart 2013
  • Hafta Sonu: 9 Mart 2013
  • Eğitim Süresi: 60 saat 
  • Eğitim Yeri: York Trade Dış Ticaret Enstitüsü
  • Adres: Halaskargazi cad. No:145 Kuran İş Merkezi Kat:2 Şişli / İSTANBUL
  • Telefon: 0212 233 84 14

Kayıt ve detaylı bilgi için istanbul@yorktrade.net ya da http://www.kadinlararasi.com/0_guncel/girisimci-olma-firsati adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi, e-ticaret fikir veya projesi olan kadın girişimcilerimiz başta olmak üzere tüğm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor