Studio Offices İle İş Dünyasında Bir Adım Öne Geçin!

Bu haberimizde; freelancer çalışanlar, sık sık seyahat eden girişimciler ve iş dünyasında imajına önem veren tüm çalışanlar için önemli imkânlar sunan bir firma olan Studio Offices'e yer veriyoruz. Bu hizmetler sayesinde sadece işinize ve çalışmanıza odaklanıyorsunuz. Çünkü ofis yeri arama, klima ısıtma cihazlarının kurulumu, temizlik, sıcak içecek, dinlenme yerleri gibi tüm kalemleri firma sizin için karşılıyor. Sadece laptopunuzu ve iş arkadaşlarınızı alıp gelmeniz çalışmaya başlamanız için yeterli. İşte Studio Offices ve hizmetleri..

Studio Offices, freelancer çalışanlar, sık sık seyahat eden girişimciler ve iş dünyasında imajına önem veren tüm çalışanlar için önemli imkânlar sunan bir firma. Studio Offices, Sanal Ofis, Hazır Ofis ve Toplantı Salonu gibi başlıklarda hizmet veriyor.

Bu hizmetler sayesinde sadece işinize ve çalışmanıza odaklanıyorsunuz. Çünkü ofis yeri arama, klima ısıtma cihazlarının kurulumu, temizlik, sıcak içecek, dinlenme yerleri gibi tüm kalemleri firma sizin için karşılıyor. Sadece laptopunuzu ve iş arkadaşlarınızı alıp gelmeniz çalışmaya başlamanız için yeterli.

Sunumax‘ın kurucularından Sadık Kocabaşa tarafından hayata geçirilen bir girişim Studio Offices. Studio Offices’i ve verdiği hizmetleri biraz daha yakından tanıyalım;

İş Yeri Mesraflarınızı Sanal Ofis İle Azaltın!

Studio Offices’in sunduğu Sanal Ofis hizmetiyle, ofis masraflarınızı neredeyse sıfır denilebilecek miktarlara indirebilirsiniz. Sanal Ofis ile çalışmaya başlamak ise çok kolay; firmanın 0216 5873030 nolu numarasından yetkili kişiye ulaşıp, sizin ihtiyaçlarınıza en uygun hizmeti belirledikten sonra iş telefonu numaranız size tahsis ediliyor. Studio Offices sekreterleri telefonu işletmenizin ismi ile açıyor, yine sizin belirlediğiniz şekilde ve koşullarda size aktarıyor, eğer meşgulseniz de e posta olarak size rapor veriyor. Böylece siz nerede olursanız olun, iş telefonlarınız asla cevapsız kalmıyor.

Sanal Ofis hizmeti sadece bununla da sınırlı değil, Sanal Ofisiniz kargolarınızı ve mektuplarınızı sizin yerinize alıyor. Sanal Ofis kullanıcısı olmanın bir diğer avantajı ise eğer hazır ofis kiralamak isterseniz size indirim yapılması.

Hazır Ofisle Sadece İşinize Odaklanın

İşinizi büyütmeyi bir ofiste çalışma arkadaşlarınızla beraber çalışmak istiyorsunuz, fakat önce ofis olacak yeri bulmalı, oturacağınız çalışacağınız masa sandalyeleri satın almalı ofisinize taşımalısınız. Tabii bunlarla da bitmiyor, temizlik işleriyle ilgilenen bir çalışan, sekreter bulmak için çalışmalısınız. Ofisinizi ısıtmak, sıcak içek cihazları bulmak, dinlenme yerleri dizayn etmek de sizin işiniz. Bütün bunlar için oldukça mesai harcamak gerekiyor, ayrıca ofisinizde çayınız veya kahveniz bittiğinde maliyeti önemli olmasa da markete gidip satın almak zorundasınız bu da zaman kaybetmek belki de işlerinizden fırsat bulamayıp ihtiyaçlarınızı ertelemek anlamına geliyor. İşte tam bu noktada Studio Offices sizlere yardımcı oluyor ve size Hazır Ofis sistemini sunuyor. Yukarıda saydığım bir ofisi ofis yapan tüm unsurlar Hazır Ofisinizde bulunuyor, dilediğiniz zaman Studio Offices yetkililerini arayıp hemen ertesi gün laptopunuzu alıp ofisinize yerleşebilirsiniz. Hazır Ofisinizde ergonomik şık mobilyalardan hızlı internete, espresso makinasından çalışma grubunuzu kurabileceğiniz network bağlantısı kurma hizmetine kadar her şey mevcut.

Sunumlarınızn İçin Toplantı Salonu Kiralama Seçeneği!

Studio Offices Toplantı Salonu Kiralama hizmetiyle sunumlarınız, seminerleriniz, prestijli iş toplantılarınızda da sizlere yardımcı olmaya devam ediyor. Toplantı Salonu Kiralama seçeneğinizde projeksiyon cihazınız, misafirleri karşılayacak ve yönlendirecek ekibiniz, beyaz tahtanız, telekonferans yapabilmenize uygun altyapı mevcut. İş dünyasında başarıyı getiren fikirlerin, görüş alış verişlerinin yapıldığı toplantılar için Studio Offices mükemmel bir seçenek diyebiliriz.

Özetle Studio Offices girişimciler için harika seçenekler sunuyor ve  büyük masraflara katlanmadan çalışmaları dışında diğer ayrıntılarla vakit kaybetmek istemeyen tüm çalışanlar/girişimciler için kolaylık sağlayan bir Marka olarak karşımızdalar.

Studio Offices'in hizmetlerini daha detaylı incelemek için www.studiooffices.com adresli web sitesini inceleyebilir ya da yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Günümüz trendlerinden birisi haline gelen bu sektördeki Studio Offices girişimi için Sadık Kocabaşa'yı tebrik ediyor, haberimizi; sanal ofis, hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri almak isteyen, arayış içinde olan girişimclerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor