Boğaziçi Bilişim Ödülleri İle Bilişimin En İyileri Seçiliyor!

Compec ilk kez bu sene bilişimin "en"lerini seçmeye hazırlanıyor. Boğaziçi Bilişim Ödülleri en iyi e-ticaret sitesinden, sosyal medyada en aktif sanatçıya; en iyi internet servis sağlayıcısından en çok gelecek vaad eden girişime kadar 16 farklı kategoride en başarılı kişileri ve firmaları belirleyecek. Siz de bu zamana kadar kullandığınız hizmetleri ve ziyaret ettiğiniz internet sitelerini ödüllendirmek için 11 Mayıs saat 23:59'a kadar oy kullanabilirsiniz. Detaylar haberimizde..

Compec ilk kez bu sene bilişimin "en"lerini seçmeye hazırlanıyor. Boğaziçi Bilişim Ödülleri en iyi e-ticaret sitesinden, sosyal medyada en aktif sanatçıya; en iyi internet servis sağlayıcısından en çok gelecek vaad eden girişime kadar 16 farklı kategoride en başarılı kişileri ve firmaları belirleyecek. Siz de bu zamana kadar kullandığınız hizmetleri ve ziyaret ettiğiniz internet sitelerini ödüllendirmek için 11 Mayıs saat 23:59'a kadar oy kullanabilirsiniz.

Nedir?

Boğaziçi Bilişim Ödülleri, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (COMPEC) tarafından bu sene ilk kez düzenlenecek olan ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların halk, jüri ve bilişim kulüpleri tarafından oylanacağı bir yarışma.

Neden?

COMPEC, bilişim sektöründe tam anlamıyla bağımsız ve objektif bir yarışmanın olmadığını düşünüyor. Böyle bir yarışma düzenleyerek, bilişim alanında çalışanları yine bilişim sektöründe olanların ödüllendirmesini sağlamak istiyor.

Nasıl?

Yarışma Halk Oylaması, Jüri Oylaması ve Bilişim Kulüpleri Oylaması şeklinde 3 farklı oylamadan oluşuyor. Halk Oylaması herkesin katılımına açık. Jüri Oylaması, özenle seçilmiş bir jüri tarafından gerçekleştirilecek. Bilişim Kulüpleri oylaması ise üniversitelerin Bilişim Kulüplerinin oyları ile gerçekleşecek. Oylama süresi sonunda bütün bu oylar belli yüzdelerle çarpılıp toplanacak ve her kategoriden bir tane kazanan belirlenecek.

Ne Zaman: Oylama 11 Mayıs 2013 saat 23:59'a kadar devam edecek. Kazananlar 21 Mayıs 2013'te Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleşek ödül töreninde açıklanacak.

Nerede: Ödül töreni Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan BÜMED binasında, davetli misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Yarışmaya oy vermek için www.bogazicibilisimodulleri.com/oylama sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor