Girişimciler, AveaLabs Kuluçka Merkezi Kapılarını Tekrar Açıyor!

AveaLabs Kuluçka Merkezi modern ofis olanaklarını, Avea iletişim altyapısına ve test laboratuvarlarına erişim imkanlarını girişimcilere sunmaya devam ediyor! Yakında ilk mezunlarını verecek olan AveaLabs Kuluçka Merkezi, 5 şirkete hayallerini gerçekleştirme olanağı sağladı. Şimdi yeni kuluçka dönemi için yeni adayları Merkez'e bekliyor. Detaylar haberimizde..

AveaLabs Kuluçka Merkezi modern ofis olanaklarını, Avea iletişim altyapısına ve test laboratuvarlarına erişim imkanlarını girişimcilere sunmaya devam ediyor!

Yakında ilk mezunlarını verecek olan AveaLabs Kuluçka Merkezi, 5 şirkete hayallerini gerçekleştirme olanağı sağladı. Şimdi yeni kuluçka dönemi için yeni adayları Merkez'e bekliyor.

AveaLabs; İnovasyon Merkezi, Kuluçka Merkezi ve Müşteri Deneyim Merkezi olmak üzere üç alt birimden oluşuyor. Siz Girişimci okurlarımızın ilgisini çekecek olan AveaLabs Kuluçka Merkezi ile girişimci ve KOBİ statüsündeki firmalar 6 ile 18 ay arasında değişen zaman dilimlerinde Merkez'de ofis imkanı buluyor. Merkez bünyesine kabul edilen şirketler bilgi ve iletişim alanında yapmak istedikleri projelerini Avea teknik alt yapısını kullanarak geliştirme olanağına sahip oluyorlar.

AveaLabs Kuluçka Merkezi bünyesine katılmak isteyen şirketler öncelikle avealabs.com üzerinden başvurularını yapıyorlar. Avea tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonrasında AveaLabs Kuluçka Merkezi’ne katılma hakkı kazanıyorlar. Merkez şu an 5 kuluçka şirketine sahip ve yakında ilk mezunlarını verecek.

Kendi İşinin Sahibi Olmak Mı ya da Şirketini Büyütmek Mi?

‘‘Bilgi ve iletişim alanında gerçekleştirmek istediğim bir projem veya projelerim var.’’ diyorsanız, www.avealabs.com adresindeki Kuluçka Merkezi başvuru formunu doldurarak hayalin için ilk adımı atabilirsiniz.

15 Temmuza kadar yapılacak başvurular, 16 Temmuz itibariyle değerlendirmeye alınacak ve yeni kuluçka şirketleri 6  ile 18 ay arasında değişen süre boyunca AveaLabs Kuluçka Merkezi'ne katılacak. Projenizle başvurun, AveaLabs Kuluçka Merkezi'ne katılmaya hak kazanın ve B2B pazarına Avea ile güçlü bir giriş yapın!

Ayrıntılar ve başvuru için www.avealabs.com adresiniz ziyaret edebilirisiniz.

Haberimizi mobil girişimciliğe ilgi duyan okurlarımız ve mobil girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor