BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'ne Başvurular Devam Ediyor!

Toplumda pozitif değişim oluşturmak isteyen gençleri desteklemek ve güçlendirmek üzere bu yıl dördüncü kez düzenlenen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne başvurular başladı. Türkiye’de yaşayan 18-29 yaş arasındaki tüm genç sosyal girişimcilere açık olan yarışmanın son başvuru tarihi 29 Ekim 2013. Detaylar haberimizde..

Toplumda pozitif değişim oluşturmak isteyen gençleri desteklemek ve güçlendirmek üzere bu yıl dördüncü kez düzenlenen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne başvurular başladı. Türkiye’de yaşayan 18-29 yaş arasındaki tüm genç sosyal girişimcilere açık olan yarışmanın son başvuru tarihi 29 Ekim 2013.

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri girişimci gençlerin organizasyonel ve sosyal alanlarda liderlik becerilerini geliştirmelerini teşvik ediyor. International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı), Sylvan/Laureate Foundation (Sylvan/Laureate Vakfı), Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile hayata geçirilen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen yarışmada finale kalan 10 adaya 3.500 Amerikan Doları destek verilecek. Bu adaylar Youthactionnet®, tarafından yapılan "Küresel Genç Sosyal Girişimciler" programına katılma hakkı kazanacak.

Yarışmanın son başvuru tarihi 29 Ekim 2013

Yarışma, mevcut bir projenin/organizasyonun kurucusu/kurucu ortağı ya da bir organizasyon adına proje lideri olan gençleri hedefliyor. Yarışmayla, aynı zamanda bilgi ve tecrübelerini birbiriyle paylaşan ve her yıl daha da büyüyen bir sosyal girişimci ağı oluşturulması amaçlanıyor. Seçilen genç sosyal girişimciler, liderlik vasıflarının geliştirilmesi ve topluma sağladıkları faydanın sürdürülebilmesi için mentor desteği de alıyor.

Başvuru Süreci

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’ne başvurular www.bilgiggo.org adresinden yapılabiliyor. Online başvuru formunda talep edilen kişisel bilgiler ve proje ile ilgili detaylar BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri Değerlendirme Komitelerinin dikkatine sunulacak ve adaylar mülakattan geçirilecek. 5 Kasım 2013 tarihinde açıklanacak 20 yarı finalist için 9-10 Kasım 2013’te liderlik, dinamik birebir öğrenme, işbirliği ve gençler arasında vizyon paylaşımı eğitimleri düzenlenecek. 12 Kasım 2013’te 10 finalistin açıklanmasının ardından 9 Aralık 2013’te finalist eğitimleri gerçekleşecek ve ödüller 12 Aralık 2013’teki törende sahiplerini bulacak.

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için www.bilgiggo.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi genç girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor