Keiretsu Forum İstanbul Girişimcilerle 5. Buluşmasını Gerçekleştiriyor!

Keiretsu Forum İstanbul, girişimci seminerlerine 8 Ekim Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Term Sheet Semineri ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Keiretsu Forum İstanbul, girişimci seminerlerine 8 Ekim 2013 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Term Sheet Semineri ile devam ediyor. 

İş planı, şirket değerleme, girişimci - yatırımcı ekosistemi, yalın girişim seminerlerinden sonra bu kez girişimciler 8 Ekim'de Term Sheet nedir, nasıl oluşturulur ve nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgilendirilecekler.

Seminer hakkında daha detaylı bilgi almak için yukarıdaki etkinlik görselini inceleyebilir, dilerseniz etkinliğe ücretsiz kaydınızı melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr mail adresine isim, soyisim, telefon, mail ve meslek bilgilerinizi göndererek yaptırabilirsiniz.

Keiretsu Forum İstanbul Hakkında

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamış, 14 Mayıs 2013'deki İş Planı Eğitimi semineriyle girişimcilerle ve girişimci adaylarıyla periyodik seminer/eğitim buluşmalarına başlamıştı. Keiretsu Forum İstanbul'un faaliyet ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilir, yapılan paylaşımları Facebook sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Unutmayın, Term Sheet semineri 8 Ekim 2013 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde.

Tüm girişimci ve girişimci adayı okurlarımızı bu ücretsiz seminere davet ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor