29 Kasım'daki GİGED 17. Dahiler Buluşmasına Davetlisiniz!

Bir çoğumuz içimizde yatan büyük potansiyelin farkında değiliz ve bunu değiştirmek için hiçbir çaba göstermiyoruz. İşte bu farkındalığa varmak ve harekete geçmek üzere, Girişimci Gençler Derneği yani kısa adıyla GİGED tarafından düzenlenen 17. Dahiler Buluşması'na sizleri davet ediyoruz...

"Aslında herkes dahidir; ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir." demiş Einstein. Evet, Einstein bu sözleriyle ne kadar da basitçe tanımlamış “dahiliği” değil mi?

Ne yazık ki bir çoğumuz içimizde yatan o büyük potansiyelin farkında değiliz ve yine ne yazık ki bunu değiştirmek için de hiçbir çaba göstermiyoruz. İşte bu farkındalığa varmak ve gerekli çaba için harekete geçmek üzere sizleri bu pazar Girişimci Gençler Derneği yani kısa adıyla GİGED tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Dahiler Buluşması'na sizleri davet ediyoruz.

17. Dahiler Buluşması'nın konuğu Farkındalık ve Mutluluk Eğitmeni, Düşünürü Yazar Oğuzhan Korkmaz olacak.

Peki, “Dahiler Buluşması” Nedir?

Dahiler Buluşması insanların kendilerini keşfetmelerini sağlayan, onlara özgüven aşılayan, kariyerlerini planlamalarına yardımcı olan, kendilerini tanıyıp “Benim bu dünyada yaptığım en iyi -şey- nedir?” sorusuna cevap bulmalarını sağlayan bir “GİGED” icadı.

GİGED Dahiler Buluşmaları’nın İçeriğinde Neler Var?

GİGEDDahiler Buluşmaları” her iki haftada bir düzenlenen ve katılımcıların çeşitli kişişel gelişim oyunları ile kendilerini geliştirdikleri buluşmalar. Evet; her iki haftada bir, katılımcılar aralarına yeni katılan “dahi’lerle” tanışıyor ve hepberaber çeşitli özgüven geliştirici oyunlar oynayıp kendilerini geliştiriyor.

Bu buluşmalarda öncelikli olarak katılımcıların kendilerini tanımalarına yönelik;

  • Motivasyon konuşmaları,
  • Topluluk önünde konuşma denemeleri,
  • Mazeret-bahane üretme-me oyunları,
  • Tekli laf dalaşı, Çiftli laf dalaşı,
  • 1 Dakikalık sürpriz hitap oyunu,
  • İsteyerek rezil olma oyunu,
  • En iyi yaptıkları “Şey’i” keşfetme oyunu,
  • Doğaçlama tiyatro oyunları,
  • Mülakat oyunu

gibi tonlarca yeni icad oyun oynanıyor, yarışmalar düzenleniyor. Böylece katılımcılar hem sosyalleşiyor, hem eğleniyor hem de özgüven tazeleyip, özgüvenlerini daha da yukarı seviyelere çıkarıyor.

Girişimci Gençler Derneği (GİGED) Proje Koordinatörü Uygar Yabar buluşmalarla ilgili şunları söylüyor:

"Daha önceki toplantılarımıza katılamadıysanız ne umutsuzluğa kapılın ne de üzülmeye başlayın. İstediğiniz zaman aramıza katılabilirsiniz. Şunu belirtelim büyük bir yola ve amaca doğru emin adımlarla ilerliyoruz, bizi ve neler yaptığımızı çok merak ediyorsanız bir toplantımıza katılıp nelerle uğraştığımızı görmeniz sizin için yeterli olacaktır."

Dahiler Buluşmasına Nasıl Katılabilirsiniz?

Buluşmalara katılmak için; isim-soyisim, cep numarası ve eposta adresi bilgilerinizi uygaryabar@giged.org.tr’ye göndermeniz yeterli. Unutmayın, etkinlik 29 Kasım  Cuma günü saat 13:00'de Doğuş Üniversitesi'nde.

Yol Bilgisi: Uzunçayır Metrobüs durağında inip, Salı Pazarı istikametinde 7 dakikalık yürüme mesafesinde Doğuş Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz. (Açık Adres: Doğuş Üniversitesi E Blok, Zemin Kat Salon 3)

Not: Katılım için mutlaka yanınızda bir adet kitapla gelmeniz isteniyor. Kitap ile ne yapılacağı ise süpriz.

Dahiler Buluşması hakkında daha fazla bilgi için bu web sayfasını ve facebook ekinlik sayfasını inceleyebilir, buluşmaları organize eden Girişimci Gençler Derneği (GİGED) hakkında bilgi edinmek ve çalışmalarını incelemek için www.giged.org.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi sıradışı bir girişimcilik etkinliği deneyimi yaşamak isteyen tüm okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor