GİV Girişimci Buluşmaları Kasım 2013 Konuğu Ramadan Kumova!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimcilik Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimcilik Buluşmaları'nın konuğu Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimcilik Buluşmaları'nın konuğu Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova olacak.

En son Ekim ayında  Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Süleyman Aslan 'ın konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 28 Kasım Perşembe günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

Bu ay ki GİV Girişimci Buluşmaları'nda Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, Girişimci KOBİlere "Yeni Koşullar Yeni Liderler" konusunu işleyecek.

Etkinliğe katılmak için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Ramadan Kumova Kimdir? ( Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi )

Ramadan Kumova, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği (1991) ve Harvard Business School (2011) mezunu. Sektördeki kariyerine Enka’da Bekhme Dam baraj projesi ile başlayan Kumova, daha sonra otoyol projelerinde çalışmış. 1993 senesinde inşaat sektörü ile ilgi uluslararsı pazarlarda çalışan Ramadan Kumova 1998 yılında Gayrimenkul sektörünün pazarlama, pazar araştırma ve konsept geliştirme alanlarında yönetim danışmanlığı firması ile söktörün öncü firmalarına danışmanlık yapmış ve Mortagage kredilerinin Türkiye’de verilmesi için ABD’li firmalarla ortaklık kurmuş. 2006 yılından itibaren Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımı yapan bir firmanın kurucu Genel Müdürü olarak çalışma hayatına devam eden Kumova, bu tarihten itibaren bağlı bulunduğu şirketin yapılanma sürecini yönetmiş ve 500 bin m2 den fazla proje geliştirilmesini sağlamış. Alışveriş merkezleri, konut projeleri ve ofis projelerinden oluşan bu portfoyün maddi değeri 2 milyar TL nin üzerinde.

2010 Nisan ayında ortakları ile birlikte FerYapı’yı kuran Kumova, 3.5 sene içinde Itower, Istwest, Mai, Parima ve Premier gibi Gayrimenkul sektörünün önde gelen projelerini hayata geçirmiş. Toplam inşaat alanı 550 bin m2 yi geçen projelerin toplam maddi değeri 1.5 milyar TL nin üzerinde.

Halen Konutder Başkan Yardımcılğı (Kurucu Üye), İnder Başkan Vekilliği görevlerini yürüten Ramadan Kumova aynı zamanda, AYD (Alışveriş Merkezleri Yatırımcılar Derneği) nin Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, GİV hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 28 Kasım Perşembe saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Katılım için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI ile iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalarına ilgi duyan ve Ramadan Kumova'dan "Yeni Koşullar Yeni Liderler" dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor