FreelyShout'tan Kullanıcılarına Sosyal Sorumluluk Uygulaması

Türkiye'nin sosyal medya sitesi Freelyshout bir ilke daha imza atarak geliştirdiği uygulamada toplumu yardımlaşmaya, dayanışmaya yönlendiren, insanları haberdar eden ve toplumu bilinçlendiren bir çalışma ortaya koydu. Detaylar haberimizde..

Türkiye'nin sosyal medya sitesi Freelyshout bir ilke daha imza atarak geliştirdiği uygulamada toplumu yardımlaşmaya, dayanışmaya yönlendiren, insanları haberdar eden ve toplumu bilinçlendiren bir çalışma ortaya koydu.

İhtiyaç duyulan durumlarda, yardıma ihtiyacı olan insanların sorunlarına, acil yardım taleblerine,  doğal afet yardım çağrılarına, hayvanların zarar gördüğü durumları duyurmaya olanak sağlayacak Sosyal Sorumluluk uygulaması ile Freelyshout bu alanda bir ilke daha imza atmış oluyor.

Sosyal Sorumluluk Nedir?

Kamu, özel sektör ve sivil toplumların bir hedef etrafında toparlanarak, ortak yaşama yönlendirmeleridir. Kendi çıkarları olmasına rağmen toplumun genel çıkarlarını da geliştirecek ve koruyacak eylemlerin uygulanmasıdır.

FreelyShout'u kullanmaya başlamak için freelyshout.com adresinden hemen üye olabilirsiniz. FreelyShout'un Sosyal Sorumluluk uygulaması ve kullanımı hakkında detaylı bilgi edinmek için ilgili Freelyshout sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi sosyal sorumluluk konularına ve yardımseverliğe önem veren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Yasemin Öksüz Hakkında

Lisansını Başkent Üniversitesi “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” bölümünde tamamlayan yazar, Ankara Üniversitesi “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı” alanında yüksek lisans yaptı. Ulusal bir reklam ajansında reklam koordinatörü olarak da görev yapan yazar bu görevinin yanı sıra  Ocak 2013 ve Aralık 2013 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor