Mobil Pazarlama Platformu Adwin 100.000'inci Üyesini Bekliyor!

Mobil pazarlama sektörünün fark yaratan akıllı telefon uygulaması Adwin, 100.000’inci üyesi için büyük bir sürprize imza atıyor. Hazırladığı kampanyalarla kazandıran Adwin, uygulamayı indirip üye olan 100.000’inci üyeye Samsung S4 mini akıllı telefon hediye ediyor. Detaylar haberimizde..

Mobil pazarlama sektörünün fark yaratan akıllı telefon uygulaması Adwin, 100.000’inci üyesi için büyük bir sürprize imza atıyor.  Akıllı telefon kullanıcılarına özel hazırladığı kampanyalarla kazandıran akıllı telefon uygulaması Adwin, uygulamayı indirip üye olan 100.000’inci üyeye Samsung S4 mini akıllı telefon hediye ediyor.

Tüketici ile markaları aynı platformda buluşturan ve Türkiye genelinde 93.000 kullanıcısı bulunan Adwin 100.000’inci kullanıcısı için çok özel bir sürpriz hazırlıyor. Kullanıcılarına her daim kazandıran akıllı telefon uygulaması Adwin, 100.000’inci üyesine Samsung S4 mini akıllı telefon hediye ediyor.

Adwin’e gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getiren Adwin Mobile Satış ve Pazarlama Direktörü Melek Şirin Tolga: “Adwin, üye sayısını her geçen gün hızla arttırırken sağlıklı bir büyüme gerçekleştiriyor. Adwin’i indiren kullanıcılarımızın memnuniyet ve geri dönüş oranının yüksek olması, yaş ve cinsiyet dağılımı gibi göstergeler bu sağlıklı büyümeye işaret ediyor. Büyüme hızımız, kullanıcılarımızın uygulamaya ve kampanyalara gösterdikleri ilgi bizlerin geleceğe daha umutla bakmasını sağlıyor. Kurulmamızdan itibaren 7 ay içerisinde 100.000 kullanıcıya ulaşmamız büyük bir başarı. Yeni yılın başında da 100.000’inci üyemize Samsung S4 mini akıllı telefon hediye edeceğiz.” dedi.

Akıllı telefon kullanıcılarının Apple Store ve Google Play’den ücretsiz indirerek hemen kullanmaya başlayabilecekleri Adwin, önümüzdeki dönemde de ilgi çekici kampanyalarıyla mobil kullanıcılarının vazgeçilmez uygulaması olmaya devam edecek.

Türkiye’nin İnteraktif Mobil Pazarlama Platformu ‘Adwin’

Tüketici ile markaları aynı platformda buluşturan Adwin’in Türkiye genelinde 93.000 kullanıcısı bulunuyor. Günde ortalama 1.000 yeni üyenin daha katıldığı Adwin’de markalar, kendilerine özel anketler, yarışmalar, reklam filmleri ve bilgiler hazırlayarak Adwin üzerinden tüketicilere ulaşıyor ve hediyeler kazandırıyor.

Kullanıcılarına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunan Adwin, markaların yarattığı kampanyaları interaktif içerikler üreterek tüketicilerle buluşturuyor. Adwin, rozet uygulamasıyla da kullanıcılarını dijital ortamda yarışmaya davet ediyor.

İnteraktif Mobil Pazarlama Platformu Adwin hakkında daha detaylı bilgi için www.adwin.com.tr web adresini inceleyebilirsiniz. Adwin'i indirip fırsatlardan yararlanmaya başlamak için ise iOS ve Android uygulamalarını indirebilirsiniz.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor