Hızlı Büyüyen Şirketlerin Adresi Bilkent Cyberpark Oldu

Türkiye'nin ve Ankara'nın önde gelen teknoparklarından Bilkent Cyberpark, bünyesinde bulunan dört şirketin, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer almasıyla bir ilke daha imza attı..Detaylar haberimizde..

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve AllWorld Network’ün öncülüğünde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkati çekmek amacıyla ülkenin en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Dereceye giren şirketlerin ödülleri ise 5.İzmir İktisat Kongresi’nin ev sahipliği yaptığı törende sahiplerine verildi.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketinin de aralarında olduğu tam 4 firma Bilkent Cyberpark’ın bünyesinden çıktı. Bilkent Cyberpark böyle önemli bir projeye bünyesinden 4 firma çıkartarak en az firmaları kadar büyük bir başarıya imza atan ilk teknoparkı oldu.

Firmaların 2010-2012 yılları arasındaki büyüme oranlarının göz önüne alınarak değerlendirildiği sıralamada Bilkent Cyberpark'tan Reysaştech, Filotürk, Etiya ve Arvento ilk 100’e giren firmalar arasında yer aldı. %7417'lik rekor büyümeyle satış gelirlerini 25 milyon TL'ye çıkartan Reysaş Teknoloji'nin birinci olduğu projede, Filotürk Servis ve Telekomünikasyon Hizmetleri %319'luk büyüme ile 24., Etiya Bilgi Teknolojileri %165'lik büyüme ile 55. ve Arvento Mobil Sistemler ise %117'lik büyümeyle 73. en hızlı büyüyen şirket oldu. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Bilkent Üniversitesi ve Bilkent Holding tarafından 2002 yılında kurulan Bilkent Cyberpark şu an çeşitli sektörlerde alanında lider 220'nin üzerinde firması, 9 Araştırma Merkezi, 3100'in üzerinde personeli ile Türkiye'nin en büyük teknoparklarından birisi.

Firmalarına sunduğu iş geliştirme, finansal ve hibe kaynaklara erişim, satış pazarlama, patent danışmanlığı, mali müşavirlik, firma ürünlerinin ve markalarının basın ve sosyal medyada tanıtımı, sözleşme müzakere ve yürütme desteği gibi hizmetleri sunmasının yanında yıl boyunca düzenli eğitimler, seminerler, tanıtım günleri, girişimci yatırımcı buluşmaları gibi birçok etkinlik de düzenlemekte. Ayrıca Bilkent Üniversitesi’nin insan kaynağına, bilgi ve araştırma potansiyeline erişim, firmalara birebir danışmanlık, İnsan Kaynağı Destek Hizmeti, Stajyer Destek Hizmeti ise Bilkent Cyberpark’ın sunduğu diğer hizmetler arasında.

Bilkent Cyberpark, üniversite sanayi işbirliğine verdiği önem çerçevesinde gerek bünyesinde yürüttüğü çeşitli projeler ile gerekse Bilkent Üniversitesi ile birlikte kurdukları Teknoloji Transfer Ofisi hizmetleri kapsamında firmalarının ihtiyaçlarına yönelik servis ve hizmetler tasarlayarak sunmakta.

Bilkent Cyberpark hakkında daha fazla bilgi için www.cyberpark.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çalışmaları ve hizmetleri için için Bilkent Cyberpark'i tebrik ediyor, dereceye giren tüm firmalarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. KurumsalHaberler kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor