Android Geliştirici Günleri ODTÜ'de! Peki Siz Neredesiniz?

Android Geliştirici Günleri, Türkiye'de gönüllü olarak faaliyet gösteren Google Developer Group (GDG) Konya, GDG Eskişehir, GDG Istanbul, METU IEEE and GDG Ankara organizatörlüğünde, Droidcon ve ODTÜ Teknokent iş ortaklığıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Android Geliştirici Günleri (Android Developer Days), Türkiye’de gönüllü olarak faaliyet gösteren Google Developer Group (GDG) Konya, GDG Eskişehir, GDG Istanbul, METU IEEE ve GDG Ankara organizatörlüğünde, Droidcon ve ODTÜ Teknokent iş ortaklığıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenecek.

Etkinlik 16 – 17 Mayıs’ta ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde. Grupların uzun vadede hedefi, “Hem Türkiye’ye hem dünyaya bilişim teknolojileri alanında katkı sunmak”.

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde üçüncü kez düzenlecek olan etkinlik tamamen ücretsiz. Etkinlik, iki gün boyunca eş zamanlı oturumlarla gerçekleştirilecekmiş. Konferansa, dünyanın farklı şehirlerinden ve Türkiye’den yazılım alanında uzman kişiler, katılımcı ve konuşmacı olarak yer almakta.

Android Geliştirici Günlerinde, Android teknolojileri üzerine seminerler ve çeşitli yarışmalar yapılacak. Toplumsal kalkınma ve toplumsal gelişim adına yapılacak konferans, ilgi duyan herkesin katılımına açık gerçekleştirilecek.

Konferans kapsamında yapılacak etkinliğe, öğrenmek, eğlenmek ve teknoloji tutkunlarıyla tanışmak isteyen herkes davetli.

Kendisini Android Developer Days olarak da yurt dışında tanıtan konferans bölgedeki konuyla ilgili en büyük uluslarası konferanslardan olup organizasyona yurt içinden ve yurt dışından destekleyen web siteleri, topluluklar, dernekler bulunmakta.

Android Geliştirici Günleri’nin sloganı; “Kendini Geliştir, Dünyayı Değiştir”. Bu doğrultuda, konferans organizatöleri sizleri de sürece dahil etmek istiyor. Konferansın hazırlık sürecine girmek veya destek vermek için buradan iletişime geçebilirsiniz.

Etkin Katılım Çağrısı ve Katılımcı Kayıtları Açıldı

Android Geliştirici Günleri'nde konuşmacı olarak yer almak için web sitesinden bildirinizi gönderebilir, konferansa dinleyici olarak katılmak için ise yine web sitesinden kayıt olabilirsiniz.

ADD 2013 Nasıldı?

Android Geliştirici Günleri, 2 yıl üst üste gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl ikinci kez yapılan konferans yurt içinden (45) ve yurt dışından (20) konuşmacılar yeni ve var olan mobil teknolojiler üzerinde gelişmeleri ve tecrübelerini paylaşmışlar. Ayrıca konferans iki küçük organizasyona’da ev sahipliği yapmış. Turkcell‘in sponsorluğunda Ödüllü mobil uygulama geliştirme yarışması (hackathon) düzenlenmiş. Innovathon ile fikir sahipleri fikirlerine destek alabilmek için Dubai’den Turn8‘in düzenlediği Innovathon etkinliğine katıldılar.  Yapılan etkinliklerde yüzlerce ücretsiz kitap, tshirt, defter ve çanta dağıtılmış. ADD 2013'ün detaylı infografiği için lütfen resme tıklayın.

Android Geliştirici Günleri hakkında daha fazla bilgi ve detay için www.androidgelistiricigunleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 2014 etkinlikleriyle ilgili gelişmeleri ve paylaşımları Google Plus, Twitter ve Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Unutmayın, bizimde Girişim Haber olarak Dijital Medya Sponsoru olduğumuz Android Geliştirici Günleri bu sene 16 – 17 Mayıs’ta ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde. Konuşmacı olarak yer almak için bildirinizi gönderebiliyor, dinleyici olarak katılmak için buradan kayıt olabiliyorsunuz.

Haberimizi Adroid dünyasıyla ilgilenen geliştirici olurlarımız ve teknik girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor