Etohum 2014 Girişimcilik Zirvesi'ne Kaydınızı Yaptınız mı?

Br Etohum organizasyonu olarak geleneksel hale gelen Etohum Girişimcilik Zirvesi bu sene 25 Ocak 2014 Cumartesi günü, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde İTÜ Mezunlar Derneği’nin ortak organizatörlüğünde düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Artık bir Etohum organizasyonu olarak neredeyse geleneksel hale gelen Etohum Girişimcilik Zirvesi bu sene 25 Ocak 2014 Cumartesi günü düzenleniyor.

25 Ocak 2014 Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde İTÜ  Mezunlar Derneğinin’nin ortak organizatörlüğünde düzenlenecek Etohum Girişimcilik Zirvesi 'nde geçen senelerde Etohum süreci içindeki girişimciler sunum yapacaklar. Ayrıca zirvede bu yıl içinde seçilen Etohum 40 ve Etohum 15 girişimleri açıklanacak.

Her yıl Ocak ayında girişimcilerin buluşması olarak geçen Girişimcilik Zirvesi ‘ni bu yıl İTÜ Mezunlar Derneği  başkanı ve Index’in kurucusu Erol Bilecik ,İTÜ mezunu başarılı girişimci ve profesyonellerin katılacağı toplantı gelecek yıl için muhteşem bir başlangıç olacak.

İşte  Etohum Girişimcilik Zirvesi'nin sabah 9:00′da başlayıp akşam 17:00′e kadar sürecek olan konuşmacı listesi;

Tüm yeni konuşmacılar ve program hakkında detaylı bilgiyi zirve.etohum.com adresinden edinebilirsiniz.

Etohum Girişimcilik Zirvesi'ne katılmak için etkinlik sayfasındaki Katılım Formunu doldurmanız yeterli.

Yeni ekonomi konusunda bilgi ve fikir sahibi, kendi internet şirketini kurmak isteyen girişimcilerle; şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan pazar yeri olan Etohum hakkında detaylı bilgi için eTohum Nedir? sayfasını incelemenizi, diğer tüm çalışmalar için www.etohum.com 'u ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca tüm Etohum haberlerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Geçen yıl ki Zirve'de açıklanan E40 ve E15 girişimlerini inceleyebilmek için aşagıdaki haberlerimizi inceleyebilirsiniz.

Haberimizi girişimcilik ekosistemimizdeki aktif okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor