Annelerin Çocukları İçin Aradığı Her Şey Vitringez'de!

Türkiye'nin moda arama motoru Vitringez.com, çocukların dünyasını birbirinden renkli kıyafetler, aksesuarlar ve oyuncaklar ile hareketlendiriyor. Detaylar haberimizde..

Modada trendleri belirleyen Vitringez.com, beslenmeden bakıma giyimden dekorasyona kadar pek çok ürün seçeneğini bir araya getiriyor. Anne-babalara farklı kategorilerde seçme özgürlüğü tanıyan Vitringez.com, zengin ürün ve marka yelpazesi ile aileleri mağaza mağaza dolaşmaktan kurtarıyor. 

Yaş grubuna göre ayrılan kız-erkek çocuk giyim kategorisinde yer alan ve sayısı her geçen gün artan yaklaşık 160 bin ürün, ayakkabıdan çantaya iç çamaşırından paltoya kadar çok çeşitli alt kategorilere ayrılıyor. Bakım, sağlık ve banyo ürünleri başlığı altında ise, alt açma minderlerinden kremlere, çocuk küvetinden emzirme minderlerine kadar her şey basit bir arayüz ile listelenmiş durumda. Oyun, aktivite ve eğitim kategorisi ise, çocukların hayallerini süsleyen, birbirinden faydalı ve eğlenceli oyuncaklar ile dolu. 

Çocuk ürünlerinde Hello Kitty, Armani Kids, Tuc Tuc, Mudo Kids, Mango Kids, Chicco, Mothercare, Baby Jem, Merrell gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra MYCey, Panço, Bebedor, Dalin gibi pek çok yerli markaya da yer veren Vitringez.com, aynı zamanda ana sayfasında yer alan arama kutusuna yazılan herhangi bir ürüne ya da markaya ait binlerce seçeneği tek bir tıkla ailelerin önüne seriyor.

Türkiye’ye yeni gelen teknoloji ürünlerinin birçoğunun satış operasyonlarında bizzat görev yapan Global Blogger Natali Yeşilbahar’ın kendi çocuğuna yönelik ihtiyaçlarından yola çıkarak, Türkiye'nin en deneyimli IT yöneticilerinden Önder Göğebakan ile birlikte kurduğu Vitringez.com Modanın Google'ı" olarak öne çıkıyor.

Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan'ı bu girişimlerinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kurumsal Haberler kaynaklı bu haberimizi  online alışveriş yapmaktan hoşlanan (bayan) okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor