Mobil İstanbul, "2014'de Mobil Trendler" Etkinliğiyle Huzurlarınızda!

2013 yılı Ağustos ayında faaliyete başlayan Mobil İstanbul platformu 2014 yılında da etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Girişimcilere ve profesyonellere farkındalık kazandırmaya devam eden etkinliklerin Ocak ayı teması "Mobil Trendler" olacak. Detaylar haberimizde..

2013 yılı Ağustos ayında faaliyete başlayan Mobil İstanbul platformu 2014 yılında da etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Mobil teknolojilerle ilgili insanların buluşturmayı hedefleyen Mobil İstanbul, uzmanlık paylaşımı, tecrübe aktarımı ve sosyalleşme amaçlı farklı etkinlikleri ile sektördeki girişimcilere ve profesyonellere farkındalık kazandırmaya devam edecek. Ocak ayının teması “Mobil Trendler” olacak.

Mobil Teknolojiler ve Trendler

İnternet’ in ticarileşmesinden sonra masa ve dizüstü bilgisayarlar üzerinden insanlar ile insanlar ya da insanlar ile markalar arası etkileşim her zamankinden çok daha ileri bir seviyeye taşınmış ayrıca daha ölçeklenebilir hale gelmişti. İnternetin telefonlara taşınmasından sonra bu etkileşim çok daha yüksek seviyelere taşındı. Akıllı telefonlarda kullandığımız uygulamalar sayesinde birçok işimizi mobil olarak çözebilir, daha çok içerik tüketebilir ve daha çok paylaşabilir hale geldik. Öyle ki cep telefonları sayesinde birçok olaydan kitlesel medyadan önce, sosyal medya üzerinden haberdar olduk.

2013 uygulamaların biraz daha ötesine geçip yeni mobil teknolojilerin gün yüzüne çıkışına şahit olduğumuz yıl oldu. Şimdilik deneme aşamasında olan bu cihazları, ticarileşip yaygınlaşmaya başladıkça aksesuar olarak giyiyor, evimizde kullanıyor ya da mağazada alışveriş yaparken onlardan  kullanıyor olacağız.  2014 yılı ise bu cihazların daha da yaygınlaşacağı ve daha çok kullanılacağı yıl olacak. Farklı kurgulara sahip mobil ödeme ve sadakat uygulamaları alışveriş deneyimimizi değiştirecek. Markalar tüketicilerin taleplerine uygun şekilde mobil odaklı pazarlama stratejileri oluşturacaklar ve kullanıcıların mobil data tüketimi çok daha fazla artacak.

Mobil İstanbul ‘un Ocak ayı etkinliği konuşmacısı Özkan Altuner, mobil trendlerin ne yöne gittiğini, 2014 yılında bizleri nelerin beklediğini anlatacak. Etkinlik 23 Ocak Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonunda gerçekleşecek ve saat 19:00 ‘de başlayacak.

Mobil İstanbul Ocak Konuşmacısı - Özkan ALTUNER

1999'dan beri bilişim sektöründe yer alan Özkan Altuner, web ve mobil uygulama geliştirme uzmanı. Türkiye'nin önde gelen yeni medya ve dijital pazarlama ajanslarında uzman uygulama geliştirici, proje yöneticiliği ve Ar-Ge müdürlüğü yaptı. Kendi şirketini kurduktan sonra bir çok markaya mobil, web ve sosyal uygulamalar geliştirdi. Şu anda BlackBerry'de iş geliştirme müdürü olarak çalışıyor ve uygulama geliştiricilerle olan ilişkileri yürütüyor

Unutmayın, etkinlik 23 Ocak Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonunda gerçekleşecek ve saat 19:00 ‘de başlayacak. Katılmak ve etkinlik detayları için kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt için mobilistanbulocak.eventbrite.com web adresini kullanabilirsiniz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor