British Council İzmir'de Girişimcilik Atölyesi Düzenliyor

Yaratıcı girişimcileri desteklemek amacıyla British Council ve Nesta, Şubat ayında İzmir’de, dört günlük bir atölye çalışması düzenliyor. İzmir Kalkınma Ajansı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu atölyeye başvurular 7 Şubat’a kadar devam edecek.Detaylar

Yaratıcı girişimcileri desteklemek amacıyla British Council ve Nesta, Şubat ayında İzmir’de, dört günlük bir atölye çalışması düzenliyor. İzmir Kalkınma Ajansı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu atölyeye başvurular 7 Şubat’a kadar devam edecek.

Atölye çalışması yaratıcılık gerektiren sektörlerden birinde  (film, müzik, tasarım, moda, el sanatları, sanat galeriler, fotoğrafçılık, mimarlık, yayıncılık, sahne sanatları, vb.) yaratıcı bir fikri, ürünü ya da hizmeti olan veya bu sektörlerden birinde iş kurmuş ve 18 aydan kısa süredir ticari faaliyet yürüten herkese açık olacak. 20-23 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenecek atölyede iş kurmada ve sürekliliğini sağlamada karşılaşılan zorlukların aşılmasını sağlayacak pratik araç ve teknikler sunulacak. Katılımcılar girişimlerini başlatmayı, geliştirmeyi ve sürdürmeyi sağlayacak hevesi, vizyonu ve planlamayı geliştirme şansı bulacak.

British Council Sanat Projeleri Direktörü Karen Brodie, yaratıcı bir fikri olan ve bunu nasıl işe dönüştürebileceğini düşünen herkese yol gösterebilecek bir atölye çalışması düzenlediklerini belirterek,  bu fırsatı İzmir Kalkınma Ajansı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası ile birlikte Türkiye’deki yaratıcı girişimcilere de sundukları için mutlu olduklarını dile getirdi. Brodie “Geçtiğimiz yıllarda British Council tarafından Makedonya, Brezilya ve Rusya gibi ülkelerde  benzer atölyeler düzenlendi.  Bu atölyelere katılan girişimciler, atölye sonunda iş fikirleriyle ilgili önemli ilerlemeler kaydettiklerini belirttiler. İzmir’de düzenleyeceğimiz dört günlük programın sonunda katılımcılar, işletme planlarını, pazarlama stratejilerini ve mali planlarını geliştirmek için gerekli bilgileri edinmiş olacaklar” dedi.

Yaratıcı Gişimcilik Atölyesi’ne katılım 30 kişiyle sınırlı. Detaylı bilgi ve katılım formu British Council’in web sitesi www.britishcouncil.org.tr’de yer almakta.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor